Kızlar ilk ultrason görüntüm bakabilir misiniz kesem nasıl görünüyor? Bazı sorularım var.

SeptembeRose

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
632
530
Merhaba kızlar Bugün doktora gittim Normalde 4+ 5 ya da 4+6 haftalık hamileyim sadece tam günümü bilmiyorum Çünkü biraz Yumurtam geç çatladı bu ay. En son 23 Mart'ta regl olmuştum daha sonra ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama zamanımın yaklaştığı gün (pik zamanı) 14 Nisan gözüküyordu 17 Nisan'da testle baktığımda Yumurtam çatlamıştı Ama daha önce de çatlamış olabilir yani 15 ya da 16'sında çatlamış olabilir o günleri hatırlamıyorum maalesef. Dolayısıyla muhtemel adet tarihim ya 29 ya da 30 Nisan gibi yani o tarihlerde hamile kaldım sanırım. Doktor keseme baktı alttan bakmasına gerek kalmadı karından baktı ve kesen var ama henüz çok küçük dedi 4+5 gözüküyor, büyük olasılıkla geç yumurtlama dedi. Ben de evet öyle bebim adet döngüm genelde 33 gün civarı dedim.
1-Bir anormallik gözükmüyor değil mi kızlar bilen bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi
2-Bir de hangi tarafımda kese gözüküyor sol tarafta mı sağ tarafımda mı sornayı unyttum doktor 1 ay sonra gel dedi . Bilen varsa yazarsa sevinirim. 🙏🏻
3- son olarak sizin bu zamanlarınızda kese görünmüş müydü kullanılan makine ile mi alakası var Mesela Pazartesi günü başka bir Doktora kontrole gitsem alttan bakmaya çalışsa üstten baktırabilir miyim yani karından Çünkü bu doktor karından gördü
IMG_20230505_124841_968.jpg

Neden 1 ay sonra bebeğin kalp sesi için 2 hafta sonra çağırması gerekiyordu

Merhaba henüz bebek gözükmüyor ama neden 1 ay en fazla 2 hafta sonra kalp atışı için çağırması gerekiyordu

Neden 1 ay sonra bebeğin kalp sesi için 2 hafta sonra çağırması gerekiyordu
Merhaba henüz bebek gözükmüyor ama neden 1 ay en fazla 2 hafta sonra kalp atışı için çağırması gerekiyordu
Evet o bana da saçma geldi benim esas doktorum bu değildi zaten esas doktorum 2 hafta sonraya çağırdı o baktığında jese biraz daha büyümüştü yolk sacı da gördü 2 hafta sonra gel dedi. Bence diğer doktor uğraşmak istemedi ya da işi sağlama almak istedi. Ama insan merak eder yani. Bebeği henüz göremedik 5+5te umarım 7. haftada görürüm😇

Merhaba kızlar Bugün doktora gittim Normalde 4+ 5 ya da 4+6 haftalık hamileyim sadece tam günümü bilmiyorum Çünkü biraz Yumurtam geç çatladı bu ay. En son 23 Mart'ta regl olmuştum daha sonra ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama zamanımın yaklaştığı gün (pik zamanı) 14 Nisan gözüküyordu 17 Nisan'da testle baktığımda Yumurtam çatlamıştı Ama daha önce de çatlamış olabilir yani 15 ya da 16'sında çatlamış olabilir o günleri hatırlamıyorum maalesef. Dolayısıyla muhtemel adet tarihim ya 29 ya da 30 Nisan gibi yani o tarihlerde hamile kaldım sanırım. Doktor keseme baktı alttan bakmasına gerek kalmadı karından baktı ve kesen var ama henüz çok küçük dedi 4+5 gözüküyor, büyük olasılıkla geç yumurtlama dedi. Ben de evet öyle bebim adet döngüm genelde 33 gün civarı dedim.
1-Bir anormallik gözükmüyor değil mi kızlar bilen bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi
2-Bir de hangi tarafımda kese gözüküyor sol tarafta mı sağ tarafımda mı sornayı unyttum doktor 1 ay sonra gel dedi . Bilen varsa yazarsa sevinirim. 🙏🏻
3- son olarak sizin bu zamanlarınızda kese görünmüş müydü kullanılan makine ile mi alakası var Mesela Pazartesi günü başka bir Doktora kontrole gitsem alttan bakmaya çalışsa üstten baktırabilir miyim yani karından Çünkü bu doktor karından gör
Kimse yok mu acaba nasıl görünüyor kızlar boyutu iyi mi haftasona göre hangi tatafa yerleşmiş sol mu
selam canım benimde 5 haftalık puan normal gibi görünüyor telaş etme doktor daha net herşey görüşsün diye bir ay sonra demiştir ana iki hafta sonra sen tekrar git Buda benim ultrasonum

Eklentiler

• 17E144A9-B961-48C2-AD62-800EF57F40BA.jpeg
    17E144A9-B961-48C2-AD62-800EF57F40BA.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 29
X