Kızlar ilk gece ve kızlık zarı hakkında hakkında yardım

Ayyy bir de normal doğumda mı yırtılıyor :18:

sanırım bu kişiden kişiye değişiyo benimki 2 damla falan değildi baya baya kanadı hatta ertesi günde kanadı, belki fazla kastım kendimi ondan oldu bilmiyorum, neyse ne geçti gitti takma bunları canım

evlendigim gece cok zor yirtildi ama heyecanimizdan dolayiydi yirtildiginda ise hic bi aci duymadim bende cok kan gelecek diye bekledim ama sadece penisin etrafina bulasmisti sonra banyoya gidip islak mendille 5 dk boyunca sildim durdum ve hepsine de kan bulasmisti baya diyemesemde kanadi yani hatta kocamla mecburi ayri yasiyoruz o ingilterede geldiginde 3-4 gun kalabiliyor yanimda ve o geceden sonra 3. gelisinde bile kanadi normal dogumda yapamayacagim icin artik daha da yirtilmaz heralde

zaten kızlık zarından adet gibi koyu renkli ve şaldır şuldur kan gelmiyormuş ki bir iki damla bir şey geliyormuş o da açık pembe renkli sen ekndine güveniyorsan ve eşin güveniyorsa geriisi boş

benimki pembe 1 damla gelmişti kan bile sayılmaz. doktor normal dedi. zarın yapısıyla alakalıymış. bende panik yapmıştım da herşey normal :)

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için..Doktora gittiğimde sordum tekrardan kontrol etti sıkıntı yok dedi..
Ben kendimden emin olduğum için zarın kalın olması gibi bir durum da yok..
Demek ki 1-2 damla gelen kan yeterliymiş sanırım kendimi çok kasmamdan kaynaklı

doktor da yeterli demiş zaten işte millet anlatıyor yatak döşek batırdım yok hastanelik oldum bilmem ne millette korkuyor ilk geceden :)

benimde 1-2 damla olmuştu yatağa bile bulaşmamıştı ilişkiden sonra duş almışı giyinmiş yatmıştım sabah kalktığımda çamaşırımda 1-2 damla kan lekesi görmüştüm düşün yani :) zarın esnekliği yapısıyla alakalı. o çok kanayanların zarı kalın olabilir veya gerçekten kendini kasmıştır...

Yakın bir arkadaşım ilk geceden resmen çarşafı mahvedecek kadar olmuş onları duyunca diyorum acaba bozulmadı mı halaa

Onun sebebi farklıdır. İlişki sırasında çok kan gelmesinin sebebi farklıdır,bir rahatsızlık olabilir.

Kızlık zarından 1-2 damla anca kan gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…