Kızlar ilk gece ve kızlık zarı hakkında hakkında yardım

mini_minik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
377
0
0
İzmir
Merhaba kızlar. 40 günlük evliyim. ilk bir hafta çok zorlukla ilişkiye girdim. Balayında havuza girdiğim için olsa gerek, felaket bir akıntı geldi benden..
Kanamamsa olmadı sadece 1-2 damla akıntıyla kan geldi. Şuan ilişkiye rahatlıkla giriyoruz kendimi cok sıkmadan.
Doktora gittim akıntım için, alttan kontrol edecekti dedim ki böyle böyle acaba bozuldu mu bilmiyorum onu da kontrol etseniz. Fakat bana verdiği cevap "ben onun muayenesini yapamam" oldu ve aşağıya şöyle bir bakp ultrasona aldı beni.
Başka bir doktora da göründüm ve aynı seyleri ona da belirttim sadece 1-2 damla kan geldi diye. O da baktı ve hiçbirşey söylemedi. Sıkıntı yok dedi sadece.
Acaba o 1-2 damla kan yeterli miydi yoksa aşırı esnek bir zar mıdır nedir anlamadım kiii.Aynı durumu tecrübe eden arkadaşlar var mı aranızda?

kızlık zarın yırtılmış canım normalde çok fazla kan gelmez zaten bi kaç damla kan gelir

eşin sorun etmediyse sen neden kafana takıyosunki canım

yok canım o sorun etmiyor güveniyor ben de kendimden eminm ama ben ediyorum işte. Duyduklarım var doğumda yırtılan ya da cerrahi mudahale ile yırtılmak zorunda kalan ne bileyim işte.. Eğer bozulmamış olsaydı sonraki doktor iyice baktı bilirdi sanırım değil mi?

tabiki doktorun da bakmis
sonucta yapisi herkeste farklidir
bence hic dusunme bunu
ama bana sorarsan tam yarim saat kanamam oldu herkeste farklidir durum

ortada dert edecek bişey yok kuruntu yapma kendine
benden hiç gelmedi ilişkiden bi kaç gün sonra rutin kontrol için doktora gittiğimde bunuda söylemiştim oda kontrol etti yırtılmış demişti
sonra araştırdım ve öğrendimki herkeste kanama olmayabiliyormuş yapısal bi durum :)

kızlık zarı kanaması herkeste farklı oluyor bir arkadaşım adet kanaması gibi yaşamış mesela ama benim akıntı içinde birkaç damla geldi ve ondan sonraki 5-6 ilişkide de oldu sonra da kesildi bitti

Yakın bir arkadaşım ilk geceden resmen çarşafı mahvedecek kadar olmuş onları duyunca diyorum acaba bozulmadı mı halaa

cnm senin o yakin arkadasinin kocasi tam bir ayiymis.zaten zardan 1-2 damla bi sey kan gelir.penisi hafif kanla bular,sonrada cok az asagi sizarsa sizar.carsafi mahvedecek kadar geldiyse vajina yirtilmasi falan olabilir.mercimek kadar delige bilek kadar seyi bi anda soktuysa o kizin halini dusunemiyorum.oyy canim benim ya kiyamam.bu tur seyleri duydukca esimle gurur duyuyorum gercekten.ne kadar anlayisli ve kibar bi kocam varmis.birde zardan zara fark eder.bazilari hic kan gelmez bazilari 1-2 damla. evlenmeden 1 hafta once doktora gitmis ve neler yapmam gerektigini sormustum.beni cok rahatlastmisti sagolsun.doktorum bile uyarmisti durmayan kan ve cok fala kan gelirse hastaneye git diye.

Tşekkürler kızlar anladım ki çok normalmiş ve içim rahatladı biraz da olsa ama şu ilk ilişkinin sinek ısırığı kadar acı verdiğini söyleyenleri bir güzel pataklayasım var

Yok biri demisya kizlik zarindan bir iki damla gelir kan cok gelirse vajina yirtilmasidir diye....benimki resmen carsafi birak alttakvi dosegi bile batirdi..aniden geldi anidende birden gelincede durdu...gerci her insaninki farklidir...vajina gerdekte yirtilsada dogumdaki kadarmi yirtilir iki normal dogum yaptim gecti artik bizden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…