- 15 Mart 2017
- 17
- 3
- 1
- Konu Sahibi Tugce__123
Kızlar ilk ilişkide çok canım yanarmı sonrasında alışıyosun diyorlar doğrumu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim
Olur olur merak etme :)Çok teşekkür ederim
Allah yardımcımız olsun :)
Korkma canım korkulacak bir şey yok. Sinek ısırığı gibi bir şey. Sadece ilk geceki utanma sıkılma duygusunu atlattın mı her şey daha kolay gelişir. Sonuca kitlenmeyin, öncesinde birbirinizi rahatlatın, sevişme sürecini uzun tutun devamı gelir zaten. Eşinden de bu konuda daha duyarlı olmasını isteyebilirsin. Onunla konuş, rahatlarsın emin olÇevremiz tarafından o kadar olumsuz anlatıldı ki senelerdir ister istemez çok stres ve korku yaşıyorum![]()
Çok teşekkür ederim çok korkuyorum korkudan ağlıyorum ne yapıcağımı hiç bilemiyorum içimi rahatlattınız allah razı olsunKorkma canım korkulacak bir şey yok. Sinek ısırığı gibi bir şey. Sadece ilk geceki utanma sıkılma duygusunu atlattın mı her şey daha kolay gelişir. Sonuca kitlenmeyin, öncesinde birbirinizi rahatlatın, sevişme sürecini uzun tutun devamı gelir zaten. Eşinden de bu konuda daha duyarlı olmasını isteyebilirsin. Onunla konuş, rahatlarsın emin ol![]()
Çok teşekkür ediyorumkendini kasarsan rahim kasların kasılır ve acı duyarsın.
ne kadar rahat o kadar kolay.
ve tabiki ilk gece için kayganlaştırıcı süper bir çözüm olabilir.
bol şanslar![]()
Zamanla kesinlikle alışılır buna eminim ama ilk olarak nasıl olucak benim sorunum bu ve artık rüyalarıma giriyorne kadar rahat olursan o kadar kolay olur. hatta anlamazsın bile olup olmadığını. zamanlada alışırsın.
Gerçekten ağlanacak bir şey yok, bak yaşadıktan sonra göreceksin hiçte öyle korkulacak büyütülecek bir şey olmadığınıÇok teşekkür ederim çok korkuyorum korkudan ağlıyorum ne yapıcağımı hiç bilemiyorum içimi rahatlattınız allah razı olsun![]()
Tadını çıkarmak için korkularımı yenmem gerek nasıl yapıcam oftadını çıkarmaya bak
![]()
![]()
şaka bi yana da kendini kasma yeter sadece idrar yaparken 1,2 gün yanman olur belki o kadar
Arkadaşlarım çok acıdığını ve 2 haftada bile olmadığını söylüyolar ;(Gerçekten ağlanacak bir şey yok, bak yaşadıktan sonra göreceksin hiçte öyle korkulacak büyütülecek bir şey olmadığını![]()
Hayatın acı gerçeklerini anlatmışsınız malesef bende diyodum ne varki abartılcak ama gerçekten bu psikolojiyi yaşamak çok farklı bişey ağır sorumluluklar altını girip bide böyle ağır bişey yaşamak çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzel telkinleriniz için çok teşekkür ederim sizinde halkınız da hayırlısı olsun umarımkadin olmak ne zor bisey dimi..
herseyi biz dusunuyoruz.. bundan sonraki hayatinda sadece kendini kasmamayi ogreneceksin arkadasim..
kendini kasinca anlayacaksinki hep aci duyarsin..
ilk gece kasma rahat ol aci duymazsin..
jinekolojik muayene (EN COK KORKTUGUM) kasma kendini hic aci duymazsin...
dogum rahat ol dua et kendini kasma...
bundan sonraki hayatinda KENDINI KASMAMAYI ogreneceksin...
herseyden korkan ben neler atlattim.. tek SIKINTI ilk gece gibi hafif olsaydi keske...
ben bekarken hep insanlar derdi KADIN OLMAK cok zor ..
bende derdimki abartiyorlar ne var KADIN olmakta...
bizde 3 gun sonra oldu iliski...
bu kadar basit oldugunu bilseydim kasmazdim kendimi...
zoru gorunce kolayin degerini anliyor insan ...
eşim anlayış göstericek çok eminim problem benim stres ve kaygılarımdamerhabalar,
bu kişiden kişiye değişen ve tamamen o anki psikolojik duruma ve erkeğe bağlıdır.