• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilk gebeliğim ve çok korkuyorum lütfen bı bakarmısınız?

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
160
57
13
29
Kızlar en son 2 hafta önce doktoruma gittim 4 haftalıktım, doktor gayet iyi yerleşmiş kese, kist yok fakat biraz enfeksiyon var dedi oda normaldir diyerek omega3 ve folik asit verdi ve şuan çok fazla değil ama hafif açık kahverengimi yoksa sarı mı olduğunu çözemediğim lekelenmem oldu, 2 saatte 1 kasık ağrım da var, bu konuda tecrübeli olan biri varmı çok korkuyorum kötü birşey var diye,enfeksiyondan mı yoksa bebek mi yerleşiyor ondan mı oldu anlamadım

Kızlar en son 2 hafta önce doktoruma gittim 4 haftalıktım, doktor gayet iyi yerleşmiş kese, kist yok fakat biraz enfeksiyon var dedi oda normaldir diyerek omega3 ve folik asit verdi ve şuan çok fazla değil ama hafif açık kahverengimi yoksa sarı mı olduğunu çözemediğim lekelenmem oldu, 2 saatte 1 kasık ağrım da var, bu konuda tecrübeli olan biri varmı çok korkuyorum kötü birşey var diye,enfeksiyondan mı yoksa bebek mi yerleşiyor ondan mı oldu anlamadım
Doktor enfeksiyonunuz olduğunu görünc herhangi bir şey vermedi mi? Önceki boş gebelik sürecimde çok hafif bende de olmuştu. Doktorum hemen c vitamini vermişti. sonrasında geçmişti. Yerleşme kanaması da olabilir tabi kahverengi olması ama sarı gibi olması enfeksiyon da olabilir. Bence doktorunuzla görüşürün yeniden. Kafanızda şüphe kalmasın.

Doktor enfeksiyonunuz olduğunu görünc herhangi bir şey vermedi mi? Önceki boş gebelik sürecimde çok hafif bende de olmuştu. Doktorum hemen c vitamini vermişti. sonrasında geçmişti. Yerleşme kanaması da olabilir tabi kahverengi olması ama sarı gibi olması enfeksiyon da olabilir. Bence doktorunuzla görüşürün yeniden. Kafanızda şüphe kalmasın.
Omega3 ve folik asit verdi sıkıntı edecek kadar fazla enfeksiyon değil dedi

Omega3 ve folik asit verdi sıkıntı edecek kadar fazla enfeksiyon değil dedi
Benim de öyleydi. idrar tahlilinde çıkmıştı sadece ama önlem amaçlı bana bu hafta c vitamini kullan gel yine tahlil bakalım demişti. Gittiğimde de tamanen geçmişti. enfeksiyon minicicik de olsa enfeksiyondur ilerleyip büyüme durumu normaldir.

Hayır benimkine doktor karından ultrasonla baktı
Enfeksiyon karından ultrasonla büyük korkunç bi enfeksiyon değilse her yeri sarmamışsa yani gözükmez ki zaten. Enfeksiyonlara kandan/idrar tahlilleri vb. üzerinden bakılır.
Yani bilemiyorum ben kendş tecrübemi paylaştım. Belli ki siz de şüphe edip araştırıyorsunuz, doktorunuz içinize sinmiyorsa farklı bi doktor görüşü daha almanızı öneririm. 🌸

Back
X