Kızlar ilk defa böyle birsey oluyor, neden acaba ?

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.720
En iyi cevaplar
1
4.608
53
35
Kızlar şimdi 10 Nişanda korunmasız ilişki oldu.
İki gündür ciddi göğüs hassasiyetim var.
Bende regli olmadan önce falan asla olmazdı göğüs hassasiyeti.

İlk bebeğime hamile kaldığım ay böyle olmuştu. O ay tüp bebeğe başlayacağız diye kafaya takmamıştım, sadece göğüs hassasiyetim olmuştu. O ay hamile kalmışım.
Ama yumurtalamam 2 gün once idi. Hamilelik olsa bile bu kadar erken belirti verir mi ki.
Çok şaşırdım acaba göğüsümde birsey mi oldu hamilelik için çok erken belirtiler çünkü.
Ne yapmam lazım sizce ?

Son düzenleme:
Kızlar sizce ??? Neden oldu böyle

Kızlar şimdi 10 Nişanda korunmasız ilişki oldu.
İki gündür ciddi göğüs hassasiyetim var.
Bende regli olmadan önce falan asla olmazdı göğüs hassasiyeti.

İlk bebeğime hamile kaldığım ay böyle olmuştu. O ay tüp bebeğe başlayacağız diye kafaya takmamıştım, sadece göğüs hassasiyetim olmuştu. O ay hamile kalmışım.
Ama yumurtalamam 2 gün once idi. Hamilelik olsa bile bu kadar erken belirti verir mi ki.
Çok şaşırdım acaba göğüsümde birsey mi oldu hamilelik için çok erken belirtiler çünkü.
Ne yapmam lazım sizce ?
Progesterondan dolayı göğüs hassasiyeti çok normal yumurtlamadan sonra oluyor böyle şeyler eğer progesteron düşerse regl geliyor adet zamanına kadar yani. Endişe edeceğiniz bi durum yok 🥰

Progesterondan dolayı göğüs hassasiyeti çok normal yumurtlamadan sonra oluyor böyle şeyler eğer progesteron düşerse regl geliyor adet zamanına kadar yani. Endişe edeceğiniz bi durum yok 🥰
Canım ama benim hiç bir yumutalamamda böyle olmadı bu zamana kadar

Back
X