• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilaçlı tomografi çektiren var mı

Merhaba ben de bugün çektirdim. Benim bacağa çekildi, koluma damar yolu açıp ilacı oradan verdiler hatta ilacı verdiklerini anlamadım bile. Hemşire şeffaf bir ilaç olduğunu söyledi ilacı vermesi saniyelikti sanki. İşlem göz açıp kapayıncaya kadar bitti. Bana da belge imzalattılar ben de devlette çektirdim. Aç karnına gitmiştim ona rağmen herhangi bir yan etki ile karşılaşmadım. İhtiyaç görülüyor ki yapıyorlar. Bugün mr çekilme sırasında iğne atsan düşmezdi o kadar çok kişi bekliyor ki, bana sıra birkaç ay sonra geldi diyenler var.
Merhaba ne kadar sürüyo acaba tomografi internette yarim saat yaziyo cok uzun oyle mi grrcrkten

Merhaba ne kadar sürüyo acaba tomografi internette yarim saat yaziyo cok uzun oyle mi grrcrkten
Hayır bende ilaçlı çekildim aç karna gittim. 1.5 litre suya ilaç katıp içtim. İçerde de koldan verdiler bir ilaç daha 2 dk bile sürmedi yattığım kalktığım bir oldu yan etkide olmadı. Röntgen gibi bir şey bence

Siz nerden cekindiniz 2 ilac verdile
Hayır bende ilaçlı çekildim aç karna gittim. 1.5 litre suya ilaç katıp içtim. İçerde de koldan verdiler bir ilaç daha 2 dk bile sürmedi yattığım kalktığım bir oldu yan etkide olmadı. Röntgen gibi bir şey bence
Siz hangi bölgeden cektirdiniz 2 ilac verdiler genelde tek veriyolar diye biliyorum kısa sürmesi iyimis ama

Siz nerden cekindiniz 2 ilac verdile

Siz hangi bölgeden cektirdiniz 2 ilac verdiler genelde tek veriyolar diye biliyorum kısa sürmesi iyimis ama
Ben karın için çekildim kistim olduğu için göğsümün altı ve rahme kadar. Renksiz bir ilacı koydum şişeye onu çekilmeden içtim. Daha sonra da içerde kalan az miktarı verdiler damardan. Ama hiç anlamadım verdiklerini bile. Benim ne olduğu çözülemeyen bir rahatsızlıktı belkide ondandır

Back
X