kızlar ikiz olabilir mi?

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373
kızlar ben aranıza yeni katıldım,hamileyim.6+4 haftalık,ikinci hamileliğim.ben şey sorcam,benim adetim 1 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırmıştım,231 çıktı.ertesi gün hastaneye gittik değerim 264 olmuştu.doktor 3 gün sonra gel bakalım değerlere dedi,şubatın 11inde 264 olan tahlil yapılmıştı,3 gün sonra yani ayın 14ünde kan değerim 1240 çıktı.ikiz olabilir mi,bide kontrolümde doktor keseyi gördükten sonra 2.bi kese mi oluşuyor ne dedi.var mı ailenizde ikiz dedi.bende var dedim,bişey demedi.bide bebeğim 6 haftalıkkken görülmedi normal mi,pazartesi kontrolüm var.

Öncelikle tebrik ederim canım. Allah gçnlüne göre versin.
Bende kısmetse ikiz bebek bekliyorum. Anladığım kadarıyla senin
beklenen adet tarihini 5 gün geçince 1240 çıkmış. Benim 4 gün
gecikmede 4000 çıkmıştı. Kısmetinde varsa olur. Önemli olan
sağlık sıhhat tabii.
Önce keseyi gördü demişsin sonra 6 haftalıkken görülmedi demişsin
tam anlayamadım ne demek istediğini :26: :26: :26:

tatlım doktor bende geç döllenme olduğunu söyledi,keseyi gördük.bebeği göremedik,bebekten bahsettim.

kan değerinin yüksek olmasıyla ikiz ne alaka her gecen gün kan degerinin artması gerekiyor zaten..buda herşeyin normal oldugunu gösterir cnm

cnm kan değeri çok önemli olmasada yinede bakıyorlar,ikiz gebelikte kan değerleri biraz daha yüksek oluyomuş.

tatlım doktor bende geç döllenme olduğunu söyledi,keseyi gördük.bebeği göremedik,bebekten bahsettim.

anladım canım. Biz 7. haftamızda görmüştük bebeğimizn birini ve kalp atışlarını. Diğer yaramaz 10. haftada gösterdi kendini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…