KIZLAR !! İki düşükten sonra gene hamileyim.!.

didossssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
140
5
26
Kocaeli
Selam kızlar ben yeni üye oldumm 2 düşükten sonra gene hamileyim 1 hafta önce test yaptım pozitif çıktı ama çok korkuyorum ya inş bebişim sağlıklıdır cuma günü gidicem doktora dua edin kızlar lütfen ( Benim gibi olan var mıı

Tebriklerr bence bu sefer herşey yolunda sen de öyle düşün 9 ay 10 gün sonra şimdi bol bol dinlen, uyu ve bebeğini nasıl yetiştirip, büyüteceğine dair kitaplar oku seni kocaman

cnm benim kuzenimde 2 düşük yaptı ona sübyan var dediler okuttu kendini üçüncüye nazar değmesin bi kızı oldu şimdi çok tatlı seninde ölemidir bilmem ama güvenilir bi hocaya gidip sübyan okutabilirsin:44::44::44:

kızlar bnada cvp verin ben 4 kez test yaptım 4 ü de silik çıkmıştı doktora gittim kan değerim 5,56 çıktı bir şey demedi doktor...tekrar gel dedi bir haftasonra...ama şimdi adet sancım var 10 katı hemde kanamam da başladı...düşük mü yaptım acaba

üzülerek söylüyorum bnce düşük yapıyosun daha doğrusu kimyasal gebelik yaşamışsın bebek tam tutunamamış ama yinede bi doktora git

Canım korkma ama nasip değilmiş benimde böyle oldu tatlım üzülme inşallah gene bebişş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…