Kızlar Ikea'nın koltuk takımlarından memnun musunuz ?Kullananlar yorum ?

26lilyum35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
250
3
96
İzmir
ikeadan koltuk takımı almayı düşünüyorum.ama kalitesinden emin olmak istiyorum.kullanışlı mıdır?söylenenlere göre kılıfları eskiyince yedek satışı yokmuş.yıkanabilir olmayanlarda durum ne acaba?kullananlar varsa olumlu veya olumsuz yorum yaparsa çok sevinirim.tşk ederim.CADIARZU

benim salon takımım ve oturma odam ikeadan...koltuklar çok rahat ve bir o kadarda şık...kalitesini soruyorsan ancak kullanarak anlarsın...oldukça sağlam kaliteli iskelete sahip koltuklar...ayrıca kılıfları değişiyor..eskimesine gerek yok.istediğin iki farklı kılıfı alıp yaz sezonu kış sezonu olarak değiştirebilirsin...bir anda yepyeni bir ewin oluyor kılıflar değişince:)
yatak odamıda ikea dan aldım.aynı şekilde ondanda çok memnumum...

salonumda iki markadan mobilya var siyah renkte...birinin adını yazmayım ama bilinenn kaliteli pahalı bir marka diğeride ikeadan alarak salonu tamamladığım mobilya. ikeadan aldığım siyah renkli ahşap mobilyayı nemli bezle bir kere siliyorum...zaten üzerinde parmak izi oluşmuyor..siler silmez tertemiz oluyor.
diğer mobilyada 40 çeşit temizlik uyguluyorum...özel spreyi iki tane elimde bez biriyle sil diğeriyle kurut...parmak izini hemen emiyor dokunamıyorum korkudan...

ikeanın malları çok kaliteli ve çok kullanışlı... alırken için rahat olsun yerimseniben uzun yıllar kullanıcaksın emin ol :)

ama sunta yazıo detayında?????????? bende begndım ıkeada koltuk iskletı sunta dıe bıraktım..ne kadar dayanrkı sunta??? saglam olabaılcegını sanmamm

sunta benim bildiğim en kötülerinden biridir tam emin değilim ama ucuz olacağı zaman amaan suntadan yapıverin işte diye çok geçer konuşma..sunta ince ve dayanıksız diye biliyorum.

"Sunta (YONGA LEVHA – CHıPBOARD) odun talaşının belli kimyasal birleştiriciler ile karıştırılarak preslenmesi sonucu elde edilen levhadır. Mobilya sanayinde sıkça kullanılır. Belirli standartlar dahilinde çeşitli kalınlıklarda üretilir. Suya ve yanmaya karşı dayanımı yoktur. Çeşitli kalitelerde üretilir ve darbe dayanımı kalitesine göre değişir". vikipedi den.

Bende 10 yil kullandim 3 lu koltugunu...Sallanan krem koltuklarindan memnun kalmadim cok cabuk kirlendigi için..Sonrasinda baska bir magazadan koseli koltuk aldik ikeadan almadigima cok pismanim..En azindan iskeleti saglamdi 10 yil ustunden inmedik..Yinede iyi dayandi...Bezlerini yikayip yikayip kullandim koltugu..Ben tavsiye ederim..Yanliz ben Turkiyede yasamiyorum ve orada hiç ikeaya gitmedim oradaki mallarda ayniysa ben tavsiye ederim..

kızlar ,ikea nın beyaz deri koltuğu var bizde onu almak istiyoruz takım halinde
acaba kullanışlı olurmuki?gerçek deri yazıyo ama deri ne akdar kullanışlı?

Masa, sandalye, perde ve kızımın oda takımı İKEA dan. Bu saydığım şeylerin hepsinden
memnunum.

Salona koltuk takımı ve ayrıca misaifr odasına tek bir kanepe almayı düşünüyorum. İskeletleri çok sağlam görünüyor. Kılıfları eskiyince yedek satışının olmaması çok mühim değil. O bir şekilde halledilir bence.

bende oturma odasına köşe koltuk aldım ikeadan iskeleti çok sağlam ayrıca süngerleride çok kalite oturduğumda çok konforlu olduğunu hissedebiliyorum:)) ancak rengi bej olduğu için çok çabuk kirlendi bende koltuk deterjanıyla talimatlara uyarak sildim. fakat rengi hemen soldu:))kumaşları çok kalite gelmedi bana zaten ileride tekrardan başka bir renge kaplatmayı düşünüyorum. ama model ve sağlamlık yönünden çok memnunum:))

kızlar ikea beyaz hensvik çocuk odası kullananlarınız memnunmusunuz???

bizim evimizin heryerinde (mutfaktan banyoya kadar) ıkeadan aldigimiz birseyler var koltuklarimizda ıkeadan.tekli sallanan koltuklari 3,5 yil once almistik. cok dayanikli oldugunu ve herkesin severek oturdugunu soyleyebilirim.bir kac oncede eskiyen koltuk takiminin yerine iki koltuk aldik onlardan da cok memnunuz.kirlendiginde makinaya atilip yikanabiliyor.cok rahat ve kullanıslı ustelik evde hantal ve sevimsiz bir gorntude olusturmuyor.ben tavsiye ederim.yinede deri koltuklari kullanmadigim icin emin degilim.

ben hiç memnun değilim çok çabuk yıprandı koltuklarım 3.senesi ama bn bayadır değiştirmeyi planlıyorum bilmiyorum belki benim aldığım modeller öyledir ama ben tavsiye etmiyorum estetik olarak evet çok güzel bayıla bayıla almıştım kurulurken bazılar zor olduığu için marangoz çağırdık adam dediki biz yapsak bunları hayatta almazlar demişti kızmıştım içimden ama adam haklı çıktı

:1shok:
Bunu duyduğum iyi oldu. Ben de ne zamandır mobilya bakıyorum, yenilemek için.
İkea da bi model beğendik ama hiçkimseye beğendiremedik.

Kumaşları mı yıprandı? İskeleti için mi kötü dedi marangoz?

marangoz begenmez tabi alismislar hantal, klasik dosemeli modellere.koltuk takimi almassan bilindik markalardan soyle 1-2 milyara olmaz derler.halbuki marangozlar hep sunta kullanıyorlar ve cok dayaniksiz oluyor.biz ikeadan aldigimiz koltukları 3 bucuk yıldır kullanıyoruz.abimde neredeyse 4-5 yıldır kullanıyor hic bir sey olmadi.sanirim modelide onemli sectiginiz koltuların

Ben de ikeanın deri koltuklarını kullanıyorum 3 senedir, çok memnunum. Temizliği kolay, bir de çok rahat. Ben 3'lü kanepe, 2'li kanepe bir de pufunu almıştım ama takımın bir de tekli koltuğu vardı, yatabilen televizyon koltuğu gibi. Alamadım çünkü salonum müsait değildi, ama çok aklım kaldı. Ayrıca kütüphanem de ikeadan, bir salon duvarını boydan boya kaplıyor, o kadar kitap var üzerinde, raflarda eğilme, bükülme hiçbir şey olmadı. Yine kütüphane tarafında ikeanın tekli poang dedikleri berjer tarzı koltuklarını kullanıyorum, onlar da deri, çok memnunum. Bunun dışında oğlumun odasını da tamamen ikeadan aldım, leksvik modeli ahşap rengi, o da gayet güzel. Kısacası benim memnun kalmadığım herhangi bir ürünü olmadı mobilya bakımından. Deri koltuklar için ayrıca temizlik seti de satıyor ikea, onu kullanıyorum...

selam millet bende dün ikeaya gittim viyanada burdaki en hesapli ve kaliteli esyalar ikea da bende evimi ramazan bayramindan sonra komple yeniliycem halidan tutun faayansa harseyim yenilencek dün gördügüm mutfaklar ve yatak odasi dolaplari beni mestetti gercekten dolaplar acayip kullanisli türkiyede genelde boydan askilik olur dolaplarda burda öyle degil taki koymaya bile göz var cekmeceler var sürgülü kapisini ssertce kapatsan bile kendisi yavasca kapaniyo anlasilan bende ikeadan alcam bütün ihtiyaclarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…