Kızlar ikeanın koltuk takımlarından kullanan var mı tavsiye eder misiniz??

kullanışlı güzel mobilyalar ama açıkçası ederinden fazla fiyat biçiyorlar.o paraları tasarımlarına veriyoruz bence hiç kaliteli değil ben kullanmıyorum ama bi kaç defa gittiğimde insanların genç çiftlerin fotograf çektiğini gördüm sanırım aynı tasarımı daha ucuza yaptırtıolar ki foto çekiolar ama koltuk dışarıda yapılamaz o yüzden bişey diyemeyeceğim ama iskeletlerini ellediğimde bana kalitesiz dağılcakmış gibi geldi..

ikeanın koltuklarının yüzlerinin yıkanır olması ,modern tarzda olması ve ihtiyaçlara cevap vermesi benim hoşuma gidiyor. iskeletleri genellikle çelik yada metal .. çok pahalıda deiller ama bencede tasarımlarına para veriliyor.daha ucuza yaptırılabilir belki...

tavsiye etmiyorum sünger kullanıyorlar içe hemde cok kalitesiz,zaten cok kolay kırılıcak yapıda ki basıma geldi =)

ablam yaklaşık 3 senedir kullanıyor
üstelik çocuklar üstünde tepine tepine bir hal oluyorlar evet kırılıcakmış gibi çok nazik duruyorlar ama şahit olduğum için söylüyorum oldukça sağlam
bende alsam ikeadan alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…