İğneli Epilasyon Kızlar iğneli epilasyon sonrası yüzüm sivilce doldu

elifkarabulur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
6
0
26
İğneli epilasyona başlamadan önce yüzümde sadece adet döneminde 1 tane sivilce çıkardı epilasyona başladığımdan beri yüzüm sivilce doldu çene bölgesine yaptırıyorum ama yanaklarımda iltihaplı sivilceler çıkmaya başladı birdene ergenlik dönemimde bile bu kadar sivilce çıkarmamıştım böyle bir dudum yaşayan varmı normal mi

Sırf bu yüzden iğneli epilasyon yaptırmadım geçmiş olsun canım 🙄

İğneli epilasyona başlamadan önce yüzümde sadece adet döneminde 1 tane sivilce çıkardı epilasyona başladığımdan beri yüzüm sivilce doldu çene bölgesine yaptırıyorum ama yanaklarımda iltihaplı sivilceler çıkmaya başladı birdene ergenlik dönemimde bile bu kadar sivilce çıkarmamıştım böyle bir dudum yaşayan varmı normal mi

iğneli epilasyon yaptırdığınız süreçte sivilcelenme problemi yaşarsınız. İlk 3 -4 gün bölgeye sadece baticon sürerseniz sivilcelenmenin önüne geçersiniz.

iğneli epilasyon yaptırdığınız süreçte sivilcelenme problemi yaşarsınız. İlk 3 -4 gün bölgeye sadece baticon sürerseniz sivilcelenmenin önüne geçersiniz.
İlk gün hiçbir şey sürmüyorum sivilcelenme olursa dextrocin olmazsa 1 hafta boyunca madakaskol kullanıyorum epilasyon yapılan yer dışında sivilcelerim çıkmaya başladı geçici midir sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum

İlk gün hiçbir şey sürmüyorum sivilcelenme olursa dextrocin olmazsa 1 hafta boyunca madakaskol kullanıyorum epilasyon yapılan yer dışında sivilcelerim çıkmaya başladı geçici midir sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Zeynep polat canli yayinda soylemisti sivilcelenme yapabilir diye. Benm tam aksine yuzum sivilceliydi sivililcelerim gectl tuyler alinnca pudralasan sivilcelerde kurur bence yaptirdigin yere danis

Medicasol sivilce yapar. Ben bütün tüylerimden iğneliyle kurtuldum ve seanstan sonra sadece baticon sürüyordum. Deneyin pişman olmazsınız.

Benim yüzümde sivilce olmuş muydu hatırlamıyorum ama göğsüme ve alnımın kenarlarına yaptırdığımda tek tük sivilceler olmuştu. Geçiyor merak etmeyin. Temiz bakın ve yolmayın kabukları sivilceleri yeterli.

Zeynep polat canli yayinda soylemisti sivilcelenme yapabilir diye. Benm tam aksine yuzum sivilceliydi sivililcelerim gectl tuyler alinnca pudralasan sivilcelerde kurur bence yaptirdigin yere danis

Her baslikta zeynep polati elestirip sozde gittiginizi soylediginiz esa epilasyonu oneriyorsunuz. kendi reklaminizi baska birini dilinize dolamadan yapin. Zeynep hanimin isi kolay degil sonucta alaninda en iyisi. Esa epilasyon merkezinin reklamini yapiyorsunuz cok bariz sekilde karalama yapiyorsunuz

Her baslikta zeynep polati elestirip sozde gittiginizi soylediginiz esa epilasyonu oneriyorsunuz. kendi reklaminizi baska birini dilinize dolamadan yapin. Zeynep hanimin isi kolay degil sonucta alaninda en iyisi. Esa epilasyon merkezinin reklamini yapiyorsunuz cok bariz sekilde karalama yapiyorsunuz
Zeynep polata gitmedim gitmedigim icin elestiremem sadece videolarini gordugunu soyledim ben cok yere gittim neka susen esa hatta taksimde baska yere ne reklam yapicam yorumlarima bakin isterseniz reklamlik bir durumum yok yanls elestirmeyin ltfen rica ederim

Ayrica yeni uye oldugunuzdan kimin nerenin reklami yaptigi dediginiz gibi bariz ortadadir benim yorumlarima 10yillik uyeligime bakarsaniz kendi tecrubelerimi aktardigim ortadadir iyi gunler dilerim

Merhaba öncelikle kesinlikle 3 gün falan su değdirme cildine ve bol bol pudrala, ayrıca işlemi yapan uzmanın işleme başlamadan önce kullandığı cımbızı alkolle güzelce temizlediğinden emin ol, işleme başlamadan önce de sonuçta maske takıyoruz ve cildimiz terliyor işlemden önce yüzünü yıkama jeliyle güzelce yıkayıp sonrasında misel su ile temizle biodermanın pembe kapaklısını kullanıyorum ben ve tekrar yıkaman gerekmiyor zaten uzman kişi de yüzünü alkolle temizler işlem yapacağı kısmı ve işlem bittikten sonra da yeni bir maskeyi içerisine birazcık pudra dökerek tak dışarıda fazla oyalanmadan en kısa sürede eve varmaya çalış benim aklıma gelen öneriler bu şekilde dilerim hiçbir şekilde iz kalmaz 💫

malesef iğneli epilasyon sivilce yapıyor. Kız kardeşimde de aynısı oldu. Tedaviye başlayacak şimdi:110:

Canım normalde 1 tane bile sivilce çıkarmazken tüm yüz iğneli sonrası özellikle yanaklarım ve butnumun kenarlarında sizilceler fışkırdı. Bazıları iz bıraktı, bazıları bırakmadı ama geçmesi çok uzun sürdü yaklaşık 2-3 ay.
Nedenine gelirsek iğneli yüz yaptırmadan önce mutlaka evde küçük ama derinlemesine temizleyen cilt bakımı yapıp gitmelisin bundan sonrası onlara kalmış;
1) Mutlaka eldiven takılmalı.
2) İğneye spreyle veya başka bir şekilde dezenfektan uygulanmalı. (5-10 dk da bir, iğne gözeneklere girip çıktıkça yağı kiri diğer yere aktarıyor.)
3) Tüm yüz hem uygulama öncesi hem uygulama anında ve sonrasında "sürekli" alkollü su veya kloroben ile dezenfekte edilmeli. (Mesela ben yüzüme yaptırıken 5 dk da bir bol bol hem iğneyi hem yüzümü sildiriyorum.)
** Evet kloroben içindeki etkin madde sayesinde yüzde dezenfektan için harika bir maddedir, tüm Rus ve Ukrayna'da kloroben kullanılır, hatta cilt bakımlarında bile.
***Bu şekilde artık hiç sivilce derdi çekmedim, olan izler içinse bir dermatoloğa görünmek gerek. Benim sana tavsiyem mevcut sivilcelerini her gün en az 3 defa çay ağacı sabunuyla yıkadıktan sonra bol bol klorobenle, hem ucuz hem de en etkili yöntem.

X