• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar idrarımı tutamıyorum

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.461
Puanlar
133
3 doğum yaptım lavaboya 2 dk bile geç kalsam altımı ıslatıyorum nerdeyse. İdrarımda bir tuhaf kokuyor.acaba İDERAR TORBAMDA SARKMAMI VAR YOKSA ÜŞÜTMEKTEN Mİ?

Uc cocugun varmis ben baska bi yerde konu acmisdim ama sana sorsam belki anlarsin benim reglim fuzenlidir bu ay tam yirmi gun adet olmadim yapmadik test birakmadim ama dun adet oldum yinede icim rahat degil sence normalmj

Uc cocugun varmis ben baska bi yerde konu acmisdim ama sana sorsam belki anlarsin benim reglim fuzenlidir bu ay tam yirmi gun adet olmadim yapmadik test birakmadim ama dun adet oldum yinede icim rahat degil sence normalmj
20 gün gecikmesi cok normal değil sipiral taktırdıysan veya herhangi bir ilaç kullandıysan ona bağlı olabilir bir ihtimal stres veya mevsimsel olabilir ama yine de bir doktora gitsen cok iyi olur cnm.

Gittim doktora filan testler hep negatif bebis yok :( neyse onumuzdeki ay olur ins bence korkma vucut stresten etkilenir dtres yapma sicak tut bide ayaklarini diz kapaklarini belini duzelmezsen gorunursun bi doktora

Gittim doktora filan testler hep negatif bebis yok :KK43: neyse onumuzdeki ay olur ins bence korkma vucut stresten etkilenir dtres yapma sicak tut bide ayaklarini diz kapaklarini belini duzelmezsen gorunursun bi doktora
olur cnm bebiş neden olmasın 1 yılı bile buluyor olması hiç sıkma canını.

Insallah senin icin bisey okudum farkli bi konuydu ama idrar icinde iyi geliyormus kegel egzersizi yap rahmini sıkıp gevsetmen bu egzersizi bir cok probleme iyiymis dene istersen

Kardeş sen karın germeden önce bu işi hallet bence. Normal Doğum yaptıysan ondan kaynaklanıyordur bir ürologa gitmelisin.

3 doğum yaptım lavaboya 2 dk bile geç kalsam altımı ıslatıyorum nerdeyse. İdrarımda bir tuhaf kokuyor.acaba İDERAR TORBAMDA SARKMAMI VAR YOKSA ÜŞÜTMEKTEN Mİ?

Canısı ya ürolojiye git yada kadın doğuma gitmen lazım,ama bu sorunun nedenini ancak üroloji doktoru verebilir..
Çok geçmiş olsun şimdiden...

Back