Bebek İkinci El kızlar için

Ayakabılları önlüğü ve gösterdiği elbiseleri anlaştık özel mesajla canım ayakkabılarıda görim dedim hatta sonrada bir kaç daha ilave ettim

ayakkabılar hepsi 20 tl.önlükleri de hediye vericem.(alacak olan arkadastan haber bekliyorum)kıyafetlerin büyükleri var fakat resim çekemediğim için ekleyemedim.

ayakkabılar başkasına kısmetmiş.güle güle giydirsin.büyük kıyafetleri eklemenizi bekliyorum bende.

ayakkabılar hepsi 20 tl.önlükleri de hediye vericem.(alacak olan arkadastan haber bekliyorum)kıyafetlerin büyükleri var fakat resim çekemediğim için ekleyemedim.

merhaba,ayakkabıları kaçırdığıma üzüldüm.ilkadım ayakkabısı arıyordum bende.büyük kıyafetleride önce ben sorduğuma göre ordada bana öncelik tanırsınız artık.eklemenizi bekliyorum.

geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.bütün günü ishal ve kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede geçirdik.yarın görüşmek üzere...

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.ben ve kızlar hasta,eşim ve oğlumda bişey yok.salgın varmış.birkaç parça daha ekliyorum.
pembe ayakkabı 21 no
örgü yelek 1-2 yaş
kırmızı tayt lcw 9-12 ay
kedili tişört 1-2 yaş
lcw pantolon 12-18 ay
lcw yelek 12-18 ay
reebok ayakkabı 22 no(reebok kalıpları dar 21no)
beyaz spor ayakkabı 21 no
beyaz yazlık 22 no

hepsi ne kadar olur?başka ekleyecekleriniz var mı?toplu alım yapmak istiyorum.sizden yaz başında da kızım için birşeyler almıştım.şimdi görünce gene alışveriş yapmak isterim.

istanbuldayım.kapıda ödeme denemedim ama olabilir.
2.resimdekiler satıldı.diğerleri hepsi 25 tl ,tabi size de uygunsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…