• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar humanın cayi gercekten süt yapiyormu?

esin58

2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
1.895
6
116
İstanbul
arkadaslar merak ediyroum gercekden süt yapıyormu?bende alicam ama sizin görüşlerinizi alim dedim.etkili oluyormu süt arttirmada..

benimde başlarda sütüm çok azdı....herkes tatlı ye çok ye deyip duruyordu...zaten bebeğimi doyuramıyorum diye ayrı üzülüyorum milletin lafına ayrı üzülüyorum...
velhasıl...o çaydan içtim düzenli olarak...ama hergün mevsim meyvelerinden şekersiz komposto yaptım ayran içtim toplamında 3 litre sıvı tükettim...ama karbonhidrat tüketmedim fazla zaten kilolar var başa bela..sütüm arttı çok arttı hemde..
tavsiyem sadece humana değil komposto ve ayran su bol sıvı tüket..sakın tahin di baklavaydı bilmem neydi yeme:))

Benimminikelam'ında dediği gibi öncelikle bol sıvı tüket.. Humana bende süt yapmıştı cnm. Tadınıda beğenerek içmiştim.. Sonra sütüm çok olunca bıraktım. Şimdi sütüm yetiyorda. Hatta bugün kızımı doktora götürdüm eğer sütünün yetmediğini düşünürsen humana iç dedi... Biraz pahalı ama bebeklerimiz için değer..

ben zaten bol sıvı tüketiyorum.bide akıl hocalarıma danısayım dedim:)))saolun kızlar alıyım ozaman ben

Ben hala daha sabah akşam bir bardak içiyorum.. Oğlum 13 aylık oldu bile

Ben dün tekrar aldırdım eşime humana.. Dün 4 bardak sabahta bir bardak içtim... Faydası var.. Deneyebilirsin..

kızlar bi çok markete gittim bulamadım humanayı siz hangi marketten alıyosunuz?

ben marketten almıyorum aczaneden alıyorum.Bende humanı ,milupa ve hipp markılarını kullandım hepsi süt yaptı..
Bebekler için doğadan markısından çayından aldım içindeki bulunana bitki hem bebeği rahlatıyor ham de sütü artırıyor.Hemde fiyatı daha uygun tadı da güzel.Bazı anneler humananın çayından hoşlanmıyorlar eğer sen de beğenmesen doğanın deneyebilirsin.İçinde rezen,anason,dereotu,papatya,frenk kimyonuı,melisa,fesleğen bitkileri var.

sağol canım bende eczaneden aldım bugün humanayı ilk içtiğimde tadı farklı geldi ama alıştım sanırım..şimdi ikinci bardağı içiyorum ne zaman etkisini hissederim acaba?

kesinlikle arttırıyor..bana hemşire doğumdan sonra çıkarken demişti,sütün yettiğinde çok olduğunda bırak,azaldığını hissettiğinde tekrar iç diye..
bu aralar azaldı gibi hissettim sanki önceden taş gibi olurdu göğüslerim bugün bende aldırdım tekrar...bol sıvı tüket humanadan da iç 2.gün farkedilir derecede hissedeceksin sütün çokluğunu...çok pahalı hemen bitiyor ama olsun bebişlere süt olsun yeterki..onlar için herşeye değer..40 tl bir kutu mamaya vereceğimize buna 20 veririz hem sütümüz olur....

bende aldim kızlar gercekten fark ediyormus.zaten dogumdan sonra hemşireler bi liste vermişdi bebegin göbek bakimi ile ilgili bide humananın cayi demişdi hemsire ama benim sütüm cok geldigi için ona gerek duymadilar.ama simdi kızım 4.5 aylik ve cok emiyor dolayısıyla mideleri artik genişliyor ve az geliyordu sütüm.aldim humanayi 2.gün hemen farketti.saolun kizlar

Back