P Perikizi80 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 10 0 25 Dün 17:44 Konu Sahibi Perikizi80 #1 Kizlaarr Bugün hsg film cektirdim iki tüpümde acikmis Doktor dedi iliskiye girebilirsin bugün sizce dogrumu? Enfeksiyon riski varmi
Kizlaarr Bugün hsg film cektirdim iki tüpümde acikmis Doktor dedi iliskiye girebilirsin bugün sizce dogrumu? Enfeksiyon riski varmi
tallulah Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2014 2 0 31 Dün 18:03 Konu Sahibi Perikizi80 #2 Benim doktorum birkaç gün ilişki önermedi ve antibiyotik verdi her ihtimale karşın.
P Perikizi80 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 10 0 25 Dün 18:04 Konu Sahibi Perikizi80 #3 tallulah .!.: Benim doktorum birkaç gün ilişki önermedi ve antibiyotik verdi her ihtimale karşın. Genişletmek için tıkla... Benim doktorum dedi iliskiye girebilirsin sikinti yok ama bana cok ilginc geldi her doktor baska bisey diyor cünkü
tallulah .!.: Benim doktorum birkaç gün ilişki önermedi ve antibiyotik verdi her ihtimale karşın. Genişletmek için tıkla... Benim doktorum dedi iliskiye girebilirsin sikinti yok ama bana cok ilginc geldi her doktor baska bisey diyor cünkü
kulupuyesikadin Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2022 108 32 26 Dün 18:19 Konu Sahibi Perikizi80 #4 Perikizi80 .!.: Benim doktorum dedi iliskiye girebilirsin sikinti yok ama bana cok ilginc geldi her doktor baska bisey diyor cünkü Genişletmek için tıkla... Benim doktorum antibiyotik vermedi. Çekildiğim gün yasak olduğunu söyledi. Serbest sonra dedi
Perikizi80 .!.: Benim doktorum dedi iliskiye girebilirsin sikinti yok ama bana cok ilginc geldi her doktor baska bisey diyor cünkü Genişletmek için tıkla... Benim doktorum antibiyotik vermedi. Çekildiğim gün yasak olduğunu söyledi. Serbest sonra dedi
P Perikizi80 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 10 0 25 Dün 18:27 Konu Sahibi Perikizi80 #5 kulupuyesikadin .!.: Benim doktorum antibiyotik vermedi. Çekildiğim gün yasak olduğunu söyledi. Serbest sonra dedi Genişletmek için tıkla... Kizlar ne yapacagimi sasirdim
kulupuyesikadin .!.: Benim doktorum antibiyotik vermedi. Çekildiğim gün yasak olduğunu söyledi. Serbest sonra dedi Genişletmek için tıkla... Kizlar ne yapacagimi sasirdim
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.074 371 Dün 18:41 Konu Sahibi Perikizi80 #6 Perikizi80 .!.: Kizlar ne yapacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla... Bugün dur ozaman yarın ilişkiye girersin kuzum
Perikizi80 .!.: Kizlar ne yapacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla... Bugün dur ozaman yarın ilişkiye girersin kuzum
H Hasretimm123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2022 2.705 1.797 27 Dün 18:42 Konu Sahibi Perikizi80 #7 Perikizi80 .!.: Kizlar ne yapacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla... 3 gün sonra girebilirsin demişti Zaten bi kaç gün verdikleri sıvı akıyor
Perikizi80 .!.: Kizlar ne yapacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla... 3 gün sonra girebilirsin demişti Zaten bi kaç gün verdikleri sıvı akıyor
kulupuyesikadin Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2022 108 32 26 Dün 18:47 Konu Sahibi Perikizi80 #8 Perikizi80 .!.: Kizlar ne yapacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla... Bir gün beklemen yeterlidir.