Kızlar hormon testlerinden anlayan var mı acaba

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
3 ay önce bebeğimi kaybettim 7. Ayda dekolman oldu 15 gün önce muayene sırasında doktor pco var mı diye sordu hayır dedim bi takım sorular sordu adet düzenli mi vs. Diye sonra yumurtalıklar bazen böyle görüntü verebilir hormon testleri yaptıralım dedi hormon testlerim düzgün çıkarsa pco dışlanır mı

Son düzenleme:
3 ay önce bebeğimi kaybettim 7. Ayda dekolman oldu 15 gün önce muayene sırasında doktor pco var mı diye sordu hayır dedim bi takım sorular sordu adet düzenli mi vs. Diye sonra yumurtalıklar bazen böyle görüntü verebilir hormon testleri yaptıralım ancak o zaman kesin konuşabiliriz dedi test sonuçlarım çıktı doktoruma daha ulaşamadım
Fsh. 5.1
Lh . 5.1
E2. 38.2
Bunlardan anlayan var mı kızlar nolur bana yardımcı olun pco olabilir miyim çok merak ediyorum ve canm çok acıyor bebeğimin acısının üstüne bide çocuk olmasi için sorun yaşamak korkusu :KK43:
Değerlerin normal canım. Olur inşallah. Birde pko için amh testi yaptırman lazım.

Kızlar bende de pco var ve geçen ay kan tahlili yaptırdım sonuçlarım;
Tsh 3,46
Estradiol 150
Lh 14.88
Fsh 5,84
Prolaktin 11,35
En son 1 Şubat'ta hasta olmuştum. Ve hala hasta olmadım. Dün evde test yaptım negatif. Doktor doğal yöntemlerle deneyin biraz bekle dedi ama bu değerlerle nasıl hamile kalıcam bilmiyorum. :( anne olmak istiyorum

3 ay önce bebeğimi kaybettim 7. Ayda dekolman oldu 15 gün önce muayene sırasında doktor pco var mı diye sordu hayır dedim bi takım sorular sordu adet düzenli mi vs. Diye sonra yumurtalıklar bazen böyle görüntü verebilir hormon testleri yaptıralım dedi hormon testlerim düzgün çıkarsa pco dışlanır mı
Cnm bnde bebeğimi dekolmenle kaybettim nasıl oldu senin ki

Bu sonuçlar nasıl arkadaşlar AMH 1.13

Eklentiler

• IMG_4934.jpg
    IMG_4934.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 31
Back