Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o yüksek stresten vs olabilir dedi bidahiki ay tekrar kan vericem gene yüksek çıkarsa ilaç başlıycak birde mr istiycekmişEn yüksek 26 olması gerekiyormuş, sizin 48 çıkmış çok yüksek.
Prolaktin yüksekliği gebeliği etkiliyor diye okumuştum burada
Canım benimde hep yüksek çıkar doktora gidip ilaç tedavisi görmelisin ilaçla hemen düşer jnsallah1 senedir olmuyor nasıl düşürebilirim denediğiniz bir şeyler varmı
Doktor 1 ay sonra tekrar gel dedi adetin 3 günü ama 1 ay kaybetmiş olucam işte şuan hemen ilaç vermem belki stresten veya başka bişeyden çıktı dediCanım benimde hep yüksek çıkar doktora gidip ilaç tedavisi görmelisin ilaçla hemen düşer jnsallah
Hemen ilaç verebilir istiyorum ilaç deyin dostineks verecektirDoktor 1 ay sonra tekrar gel dedi adetin 3 günü ama 1 ay kaybetmiş olucam işte şuan hemen ilaç vermem belki stresten veya başka bişeyden çıktı dedi
Vermiyor çok temkinli bi doktor imkan yok yaniHemen ilaç verebilir istiyorum ilaç deyin dostineks verecektir
Başka doktora gitVermiyor çok temkinli bi doktor imkan yok yani
acaba devlet hastanesine girsem bu sonuca göre ilaç verir mi ki doktorBaşka doktora git
Ben inofolic combi kullandım baya düşürdü1 senedir olmuyor nasıl düşürebilirim denediğiniz bir şeyler varmı
Benim dostinexle 33 den 0.49 düştüacaba devlet hastanesine girsem bu sonuca göre ilaç verir mi ki doktor
bende dostinexe başladım bakalımBenim dostinexle 33 den 0.49 düştü
Cok etkili bir ilaç düşürür merak etme canmbende dostinexe başladım bakalım