• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hormon sonuçlarim çıktı bir bakabilir misiniz lütfen

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
Kizlar simdi internetten baktim cikmis sonucum nolursunuz bilen biri yorum yapsin (yumurtaliklarimda da minik kistlere rastlandi) simdi bu sonuclar iyi mi kotu mu pko olma ihtimalim var mi
Ve erken menapoz yada yumurtlayamama durumu bunlardan anlasilir mi ?

Estradiol ( e2) : 67.20
Fsh : 7.96
Lh : 10:43

Kizlar simdi internetten baktim cikmis sonucum nolursunuz bilen biri yorum yapsin (yumurtaliklarimda da minik kistlere rastlandi) simdi bu sonuclar iyi mi kotu mu pko olma ihtimalim var mi

İyi gözüküyor canım sonuçlar yine de doktora zor tabi

İyi gözüküyor canım sonuçlar yine de doktora zor tabi

Inş oyledir cnm Lh in fsh tan buyuk cikmasi biraz aklimi karistirdi yarin detayli ultrasyona gircem orda ne var ne yok cikicak ins hormonlarima da bisi demez kac gecedir uyuyamiyorum cok kotuyum :( Allah bebek isteye ln herkese hayirlisiyla versin ins

Saat 10 dan beri bekliyorum Zekai Tahir ' de ve bekledikce psikolojim bozuluyor :cry: Herkesin ya elinde ya karninda bebek var of of Rabbim en iyisini bilir ama ins bize de saglikli hayirli evlat nasip eder ins

Saat 10 dan beri bekliyorum Zekai Tahir ' de ve bekledikce psikolojim bozuluyor :cry: Herkesin ya elinde ya karninda bebek var of of Rabbim en iyisini bilir ama ins bize de saglikli hayirli evlat nasip eder ins
Amin canım inşallah olur strest yapma yeter

Kizlar biraz once bir yerde okudum lh fshtan buyukse pko oluyormus. Doktora bizzat sordum degilsin dedi ama okuduklarimdan kafam karisti ? Pko olma ihtimalim var mi

Kizlar biraz once bir yerde okudum lh fshtan buyukse pko oluyormus. Doktora bizzat sordum degilsin dedi ama okuduklarimdan kafam karisti ? Pko olma ihtimalim var mi

Canım bende pkoyum benim
Fsh 3,89
Lh 7,93
Belki senin aralarında az fark var o yüzden öyle demiş olabilir

Canim estradiolun coook yuksek. 50 nin alti 30 un ustu olmali. Fsh normal olmakla birlikte hafif yuksege yakin. Lh de normal. Hafif pko durumun olabilir. Yine de tabiki doktor daha iyi bilir.

Canim estradiolun coook yuksek. 50 nin alti 30 un ustu olmali. Fsh normal olmakla birlikte hafif yuksege yakin. Lh de normal. Hafif pko durumun olabilir. Yine de tabiki doktor daha iyi bilir.

Ama doktor normal deyip yolladi o_O E2 hormonu yuksekligi neden oluyor yada yuksekse neye sebep oluyor

Canim ben tahlil yaptira yaptira artik kitap yazicam. Kist olabiliyor cikolata vss.... 50 nin ustu bir sknti oldugunu gosterir. Kuzum belki seninle ilgili bu normaldir. Simdi doktorun sozunun ustune soz soylemek istemem ama yinede bir arastir derim.

Ama doktor normal deyip yolladi o_O E2 hormonu yuksekligi neden oluyor yada yuksekse neye sebep oluyor
75-80 pg/ml değerleri üstünde belirleniyor ise hamilelik şansını çok azdereceye indirir. Foliküler gelişmenin uygunsuz şekilde hızlı gerçekleştiğini, buna bağlı olarak ortaya çıkmış olabilecek sorunları belli eder. Bayanarda adetin 3. gününde yapılan ölçümde E2 değerinin 50’nin altında olması tercih edilir ve yüksek çıktığı durumlarda ise önem arz etmez fakat kadınların klinik durumu gözetilerek kesin bir karar vermek belirecektir.

E2 hormonlarının değerleri normal olarak yukarıda belirtilen gibi olmalıdır ve bu sayede normal olan değerler oluşturularak kişinin olası türden rahatsızlıklarının oluşması engellenir. E2 hormon değerleri kişiden kişiye farklılık gösterir ve kişinin bünyesine göre düşük yada yüksek olarak belirir fakat bu hormonların normal değerlerde tutulması uzman bir doktor tarafından yapılması gerekmektedir. Gereken testlerin yapılması ile E2 hormonu düzene bindirilir ve değerlerin korunması sağlanır. Bu soyleme gore senin yuksege cok yakin.

Back