• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar hormon sonuclarım bunlar anlayanlar varmı aranızda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
261
111
103
28
2 tanesi çıkmadı henüz onlarda cumartesi çıkıcak cumartesi günü doktoruma göstercem. Sizce Sonuclar normalmı

Eklentiler

• Screenshot_20191009_232841.jpg
    Screenshot_20191009_232841.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 87
2 tanesi çıkmadı henüz onlarda cumartesi çıkıcak cumartesi günü doktoruma göstercem. Sizce Sonuclar normalmı
Canım LH birazcık yüksek tsh sınırda. Tsh düşerse LH daha fazla yüselir şimdilik iyi ama tsh ın daha fazla düşmemesi lazım. İlaç kullanıyomusun

Canım LH birazcık yüksek tsh sınırda. Tsh düşerse LH daha fazla yüselir şimdilik iyi ama tsh ın daha fazla düşmemesi lazım. İlaç kullanıyomusun
Hayır hiç ilaç kullanmıyorum ilk defa hormon testi yaptırdım sonuclarım ın hepsi çıkınca doktora gideceğim tekrar

Hayır hiç ilaç kullanmıyorum ilk defa hormon testi yaptırdım sonuclarım ın hepsi çıkınca doktora gideceğim tekrar
Anladım canım ilaç kullanmada değerler böyleyse çok iyi olmasada iyi sayılır ilaç kullanıyo olsaydın tsh düşmeye devam ederdi. troidin biraz hızlı çalışıyo muhtemelen küçük dozda ilaç verebilir.

Anladım canım ilaç kullanmada değerler böyleyse çok iyi olmasada iyi sayılır ilaç kullanıyo olsaydın tsh düşmeye devam ederdi. troidin biraz hızlı çalışıyo muhtemelen küçük dozda ilaç verebilir.
Aynen canım hızlı çalışıyor oyle dıyor lar bakalım merak ediyorum sonucu

Çocuk olmasına engel değil dimi 9 aylık evliyiz hiç korunmadık çocugum uz olmadı henüz elimde sperm testi yaptırdı onunki çok iyi çıktı çok şükür bakalım bekleyecegiz

Kuzum bence değerlerin iyi gebelik için tsh 1/2 aralığında olması gerek zaten kaldı ki bende bir düşükten sonra 1 sene hiç olmadı yani değerler alakalı değil her zaman bence bir yumurta rezervine rahim duvarı kalınlığına falan baktır

Birde bence polikistik over sendromu olup olmadığına dair bir kontrol ettir istersen

Çocuk olmasına engel değil dimi 9 aylık evliyiz hiç korunmadık çocugum uz olmadı henüz elimde sperm testi yaptırdı onunki çok iyi çıktı çok şükür bakalım bekleyecegiz
Tsh gebe kalma konusunda çok önemli bi faktör çok düşük ve çok yüksek değerler yumurtanın oluşumuna veya oluşmuşsa çatlamasına engel bi hormon. Ama senin değerinin buna çok engel olduğunu sanmıyorum sınırda evet ama sınırın altında değil ama 1.18 senin değerin galiba onun altına düşmemesi lazım.

Prolaktine de baktılar mı acaba? Yüksekse o da engel olabiliyor gebeliğe. Diğer sonuçlarınız iyi gözüküyor ama lh fsha oranla biraz yüksek, pko gördü mü doktorunuz? Benim de benzer değerlerim fsh 4.5 lh 6.5, pko olduğunu söyledi doktorum

Prolaktine de baktılar mı acaba? Yüksekse o da engel olabiliyor gebeliğe. Diğer sonuçlarınız iyi gözüküyor ama lh fsha oranla biraz yüksek, pko gördü mü doktorunuz? Benim de benzer değerlerim fsh 4.5 lh 6.5, pko olduğunu söyledi doktorum
Prolaktin ede baktılar fakat sonucum daha cıkmadı. Peki doktorunuz ne dedi ciddi bir problem mi

Kadın Doğum doktorum istedi
Özellikle sordum canım hangi dr diye çünkü kadın doğum bu değerler için iyi diyecek ki iyi değerlerin fakat eğer değer düşmeye devam ederse kadın doğumcu bu testleri bidaha yapmaz ve sen değerlerini öğrenemezsin dahiliye uzmanına gidip gebelik düşündüğünü bildirirsen her ay yada 2 ayda bir kontrole çağıracaktır

Özellikle sordum canım hangi dr diye çünkü kadın doğum bu değerler için iyi diyecek ki iyi değerlerin fakat eğer değer düşmeye devam ederse kadın doğumcu bu testleri bidaha yapmaz ve sen değerlerini öğrenemezsin dahiliye uzmanına gidip gebelik düşündüğünü bildirirsen her ay yada 2 ayda bir kontrole çağıracaktır
Neden yapmazki canım anlamadım

Prolaktin ede baktılar fakat sonucum daha cıkmadı. Peki doktorunuz ne dedi ciddi bir problem mi

Ciddi bir problem olduğunu söylemedi
Prolaktinim biraz yüksek çıktı düşmesi için ilaç verdi, benim tshım da biraz yüksek 4.5 çıktı doktorum da biraz fazla dedi, dahiliyeye gözükeceğim bunun için

Ciddi bir problem olduğunu söylemedi
Prolaktinim biraz yüksek çıktı düşmesi için ilaç verdi, benim tshım da biraz yüksek 4.5 çıktı doktorum da biraz fazla dedi, dahiliyeye gözükeceğim bunun için
Pko hakkında ne dedi

Neden yapmazki canım anlamadım
Canım şimdi söyle sanırım özel dr a gidiyosun. O sadece yumutlamaya yada çatlamasına engel olan durumu araştırır sonucuna bakar sonucun iyi mi iyiyse bir daha bakmaz başka bir sebep arar başka çözümler arar çünkü onun uzmanlık alanı değildir. He birde hamile kalırsan bakılır ordada tsh çok önemlidir yüksek yada düşük olmasın diye çünkü bu defa çocuk için önemlidir bu hormon

Back