kızlar hisar ve scahafer markanın hangi ürünleri daha iyi ??? yardımmm :)

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
kızlar hisar ve scahafer markanın hangi ürünleri daha iyi ? konu baslıgında cok anlatamadım demek istediğimi. bulunduğumuz yerde elden taksitli satış yapan bi yer var hisar ve schaffer ürünleri satıyor. taksitle bişeler alım dedim ne alacağımı bilemedim hangisinin hangi ürünü daha iyi bilemedim tecrübelerinize bilginize ihtiyacım var paylasırsanız sevinirimmm :16:

Son düzenleme:
İkisi arasında tercih yapacak olursam kesinlikle hisar çelik olarak özellikle kahvaltı takımı alırsanız belki schafer ama geri kalanında hisarı öneririm :34:

Tabi ki hisar diğeriyle kalitesi karşılaştırılamaz bile. Çelikte Jumbo ve Hisar yerli marklar olarak ilk sıralarda yer alıyor onları Ar- yıldız, Korkmaz sonra Emsan filan takip ediyor. Karacadır, scahaferdır bunların çelik kalitesi bir tık daha düşük ha ama porselen filan alınır alınabilir .

tesekkür ederim kızlar aslında sorma amacım biraz daha farklıydı konu baslıgında cok anlatamadım galiba demek istediğimi. bulunduğumuz yerde elden taksitli satış yapan bi yer var hisar ve schaffer ürünleri satıyor. taksitle bişeler alım dedim ne alacağımı bilemedim hangisinin hangi ürünü daha iyi bilemedim tecrübelerinize bilginize ihtiyacım var :16:

tesekkür ederim kızlar aslında sorma amacım biraz daha farklıydı konu baslıgında cok anlatamadım galiba demek istediğimi. bulunduğumuz yerde elden taksitli satış yapan bi yer var hisar ve schaffer ürünleri satıyor. taksitle bişeler alım dedim ne alacağımı bilemedim hangisinin hangi ürünü daha iyi bilemedim tecrübelerinize bilginize ihtiyacım var :16:

canım arkadaşlarn dediğigibi hisar ın kalitesi tartışılamaz , jumbo biraz daha pahalıdır ama iki seçeneğin varsa hisarı seçmelisin , schaffer ın hiç bir ürününü tavsiye etmıyolarlar :31::31:

tencerelerde korkmaz , yemek takımlarında hisar ve kütahya porselen i tavsiye ederimm :16::16:

canım arkadaşlarn dediğigibi hisar ın kalitesi tartışılamaz , jumbo biraz daha pahalıdır ama iki seçeneğin varsa hisarı seçmelisin , schaffer ın hiç bir ürününü tavsiye etmıyolarlar :31::31:

tencerelerde korkmaz , yemek takımlarında hisar ve kütahya porselen i tavsiye ederimm :16::16:

tesekkür ederimmm:16:

Back
X