- 23 Ocak 2024
- 615
- 117
- 18
- 32
- Konu Sahibi minikbaykus
-
Çok teşekkür ederim canım sagolasin kaç mmdi kistinCanım benim doktorum 2 ay folikül kistim olunca temizlenmesi için yumurtlamayı baskılamak için doğum kontrol hapı kullandırmıştı. Ancak şunu biliyorum, içeride kistler varken yumurta sağlıklı bir şekilde büyüyemiyor
Keşke direk adet olunca doğum kontrol hapı alsaydimBenimki 20 mm falandı kistleştiğinde, bir ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra temizlendi tamameninşallah tekrar olmaz sizde de
Sizinde yumurtlamayı baskiliyormuyduBenimki 20 mm falandı kistleştiğinde, bir ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra temizlendi tamameninşallah tekrar olmaz sizde de
Üzülme stres yapma yumurtaların etkilenir büyümez stres olduğuna. Her şey olcağına varır. Bu arada ben yumurta takibi yaptırdığımda bana 20 mm folikül kisti var demişlerdi ama çok önemsemediler yumurta takibine devam ettiler bir kaç gün sonra çok dikkatli bir doktor tarafından kistin kist değil aslında yumurta olduğunu öğrendim. Ve o yumurta 24 mm olmuştu. Aynı şey ikinci yumurta takibinde de başıma gelmişti gerçekten iyi bakılması gerekiyor.Kızlar adetin 6.gunu doktor 17mm kist var dedi ikitanede küçük 10mm civarı bugün adetin 11.gunu. normalde en geç 12.gune kadar yumurtlama olur. Ama ovalasyon testi ikinci çizgi hiç yok nerdeyse sıfır benim bu ay yumurtlamam olmuycak mi şimdi çok üzülüyorum. Durduk yere ilaç kullandım kist oldu
Onların dikkatsizliği yüzünden aşılama olamadım ve kimyasal gebelik geçirdimÜzülme stres yapma yumurtaların etkilenir büyümez stres olduğuna. Her şey olcağına varır. Bu arada ben yumurta takibi yaptırdığımda bana 20 mm folikül kisti var demişlerdi ama çok önemsemediler yumurta takibine devam ettiler bir kaç gün sonra çok dikkatli bir doktor tarafından kistin kist değil aslında yumurta olduğunu öğrendim. Ve o yumurta 24 mm olmuştu. Aynı şey ikinci yumurta takibinde de başıma gelmişti gerçekten iyi bakılması gerekiyor.
Yaa bende öyle düşündüm bu kist olsa ovalasyon testinde büyük ihtimalle çift kırmızı çizgi olurdu diye düşündüm. Çünkü genelde kistlerde ovalasyon hep ikinci çizgi çıkıyor doktora da dedim ama pek oralı olmadı. Hadi 17 mm kistlesir belki de 10 mm olanlar bari yumurta olsun dedim.Üzülme stres yapma yumurtaların etkilenir büyümez stres olduğuna. Her şey olcağına varır. Bu arada ben yumurta takibi yaptırdığımda bana 20 mm folikül kisti var demişlerdi ama çok önemsemediler yumurta takibine devam ettiler bir kaç gün sonra çok dikkatli bir doktor tarafından kistin kist değil aslında yumurta olduğunu öğrendim. Ve o yumurta 24 mm olmuştu. Aynı şey ikinci yumurta takibinde de başıma gelmişti gerçekten iyi bakılması gerekiyor.
Çok üzüldüm bende geçirdim geçenlerde kimyasal gebelik şimdi tekrardan istiyorum. İnofolic combi kullandım döngüm düzgün olduğu halde salaklık ettim. O da kist yaptı. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın sende dualarım tüm çocuk isteyenler içinOnların dikkatsizliği yüzünden aşılama olamadım ve kimyasal gebelik geçirdim
Sağolasın canım ben gidip en iyisi doğum kontrol ilacı başlayayımOlsa da sağlıklı bir yumurtlama olmaz benimde folikül kist vardı yumurta takibi yapacaktık ama doktorum sağlıklı olmayacağı için doğum kontrol ilacına başlattı
Ne kadardı kistin ve doğum kontrol hapı kaç aylık verdiOlsa da sağlıklı bir yumurtlama olmaz benimde folikül kist vardı yumurta takibi yapacaktık ama doktorum sağlıklı olmayacağı için doğum kontrol ilacına başlattı
Bence kafanıza göre almayın doktora danışın 6cm idi 1 aylık verdiNe kadardı kistin ve doğum kontrol hapı kaç aylık verdi
Hep zaten kafama göre yaptığım için geldi başıma bunlarBence kafanıza göre almayın doktora danışın 6cm idi 1 aylık verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?