Kızlar hiç bir şey beğenemiyorum...

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
kızlar kısmatse bir ay sonra evıme tasınacagım...
ama yemek odası ve solon takımı beğenemiyorum bir türlü hoş mazalarada bakmak lazım ama internetten baktığım sitelerdede bişey beğenemıyorum. eşim yemek masasını yuvarlak alalım dıyor bense bu açılıp buyuyenlerden almayı düşünuyorum aile kalabalık yuvarlak masaya sıgamayız birde mutfaga bu köşlı koltuklu masalar varya onlardan alayım dıyorum nasıl olur sizlerden önerılerınızı beklıyorum nasıl bir renk alayım.hangi markadan yadahang rek model yardımcı olurmusunuz?

mobilya gibi büyük ürürnleri internetten beğenmeniz zor olur bence...gidip yerinde görmeniz daha sağlıklı olur...
mutfak masası için şahsi fikrimi söyliyim.ben o tarz masalardan hoşlanmıyorum...masa takımı alıp,duvar tarafına bank tarzında bişey koysanız bence şık durur...
tabi son karar sizin yerimseniben

ıstanbul da olsaydınız masko ya gidin derdim,o kadar çeşit var ki ben alana kadar kafayı yedim zaten çeşitten dolayı..

gezip görmeden bişey beğenemzsin tatlım. zamanda az kalmış elinizi çabuk tutun derim. bizim düğün temmuzda şimdiye kadar bi sürü magaza gezdik hala beğenemedik.
bu arada nişanlınıda yuvarlak masa olayından vazgeçirmeye çalış bence salonda pek hoş bir kombinasyon olmayabilir. ayrıca gözlemlediğim kadarıyla mutfak için köşe yakımı pek hoş değil hem de kullanşsız. sen en iyisi bu haftasonu başla mobilyacıları gezmeye. hadi kolay gelsin sana, bana, ev kuaracak herkese :)) çok meşakatli işlermiş bunlar ayol:hulya:

canım netten bakmakla olmuor dolaşmak lazım illaki..
mutfaga köşe koltuklu yemek masası cok iyi olur..
misafirlerini yedirir kenara cekilirsiniz..senın icin daha iyi olur..
mantıklı yani düşüncen..yuvarlak masa iyi olmaz. en güzeli kare ve sandalye yada taburesi bol olanları.

Ben, dekorasyon dergilerinden yardım almanı öneririm canım.
Çok haklısın, insan gözünde canlandıramıyor böyle şeyleri.
O nedenle alacağın eşyaların döşenmiş halini görmeye çalış.
Sözünü ettiğin köşeli takımı hiç tavsiye etmem; çünkü hem çok hantal hem de değişikliğe uygun değil.
Ben mutfağımdaki masanın yerini ve yönünü çok değiştiririm; ama üst kat komşumun köşe takımı yıllardır aynı yerede duruyor.

bencede mağaza mağaza dolaşıp canlı canlı görmelisin canım. ama yuvarlak masayı salonda bende beğenmiyorum. mutfağınada köşeli alacağına cam mutfak masaları var 4 tanede sandalye aldımmı süper olur.

piyasadaki kutu ol koltuklardan, klasik köşe koltuk takımlarından , dört bacak yemek masalarından , krem rengi deri isemlelerden ,venge renkten , dikdörtgen alçak orta sehpalardan ööğğkk gelmiş durumdayım. birkaç ay içinde bende ev değiştirecem ve bütçem dahilinde mobilya ve beyaz eşya yenileyeceğim . ama bu saydıklarımdan hiçbirini artık görmek bile istemiyorum herkesin evi aynı gibi. sadece renler farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…