Kizlar hic akintisi olmayıp gebe kalan var mi ?

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Aylardr tedavi goruorum hormon bozuklugundan . Bu ay duzeldi cok sukur doktorum klomen verdi bu ay catlatma ignesi oldum ardindan bu ay hamilelik beklioruz insallah olur :( ama ben hic bir yumurtlama belirtisi yasamiorum sadece kasik agrim var oda ilaclarin etkisindem ishal oldum ondan galiba . Yumurtlama gunlerinde hic akintisi olmayip hamile olan var mi :(

Aylardr tedavi goruorum hormon bozuklugundan . Bu ay duzeldi cok sukur doktorum klomen verdi bu ay catlatma ignesi oldum ardindan bu ay hamilelik beklioruz insallah olur :KK43: ama ben hic bir yumurtlama belirtisi yasamiorum sadece kasik agrim var oda ilaclarin etkisindem ishal oldum ondan galiba . Yumurtlama gunlerinde hic akintisi olmayip hamile olan var mi :KK43:
Yumurtlama olmasaydı doktor çatlama iğnesi vermezdi.Yumurta yoksa neyi çatlatacak neticede.
Umarım gebe kalmışsınızdır

merhabalar bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum 4.günüm ama bende de hiç bir belirti yok ,sadece ara ara bel ağrısı var o kadar. Çatlayıp çatlamadığını açıkçası anlamadım umarım çatlamıştır. biraz bu işler bünye meselesi .İçinizi rahat tutun inşallah bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz.

merhabalar bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum 4.günüm ama bende de hiç bir belirti yok ,sadece ara ara bel ağrısı var o kadar. Çatlayıp çatlamadığını açıkçası anlamadım umarım çatlamıştır. biraz bu işler bünye meselesi .İçinizi rahat tutun inşallah bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz.
Bende 7 gun once yaptrdm . Sadece kasiklarim cok agrio ama hic akintimin olmamasi beni umutsuz edio yumurtlamam mi olmadi die korkuorum . Bide ishal oldum ilaclardan sonra sendede oldu mu ?

Amin insallah allah tez zamanda kucagimiza versin bebeklerimizi 🙂

Cok fazla idrara cikman hamilelik belirtisi olabilir 😂insallah olur insallah
İnşallah bilmiyorum iğnenin etkisi mi çok su içme isteği uyandırdı onun sonucu olarak tabi idrara çıkma oluyor.İnşallah hamileliktir beklemek çok güç🙈 kafayı dağıtmaya çalışıyorum gidip gelip siteye giriyorum umarım bu sürecin sonunda bebek haberleri veririz birbirimize 😉

İnşallah bilmiyorum iğnenin etkisi mi çok su içme isteği uyandırdı onun sonucu olarak tabi idrara çıkma oluyor.İnşallah hamileliktir beklemek çok güç🙈 kafayı dağıtmaya çalışıyorum gidip gelip siteye giriyorum umarım bu sürecin sonunda bebek haberleri veririz birbirimize 😉
Aynen insallah olur olursa hemen yaz buraya . Bende kafamı bi türlü dagiltamiorum bak saat 6 da uyandm hemen siteye girdim 😊

Back