• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, hiç açık ayakkabı giyemiyorum..:(

dernnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
204
0
96
Antalya
mrb kızlar bende ayaklarımdan sıkayetcıyım .boyum uzun 1.78 boya sahıbım ayaklarım da 39 40 numara halıyle.ama uzun ınce ayak parmaklarım var hıc stıletto gıyemıyorum alıp alıp dolaba ıstıflıyorum.cunku parmaklarım ayakkabının on kesık olan ucundan fırlıyor resmen ?benım gıbı magdur olan var mı acaba neyapılır bu durumda.parmaklarımı bantlamayı bıle dusunuyorum o kadar sınır oluyorum bu duruma:'(

benimde öle 37 numara giyorum ama stiletto giyince garip duruyor bende topuksuz olanlardan alıorum düz taban olanlardan daaa şık duruyor zemuszemus

dene bak banada önceden öyle geliyordu ama daha kibar duruyor topuksuz kaydirigubbakcemile4ama illa topuklu giyicem diosan o ön açık tarafının çok açık olmayanlarından al ayak petleri vs var topuklu ayakkabılarda ayağın öne kaymaması için onlardan al umarım işine yarar

benim ayaklarım 38 numara, ben topukludan vazgeçemem. bende silikon tabanlar var, ayağınızın tam parmak diplerinin olduğu yere konuluyor, hem ayağınızı ağrıtmaz hem de kaymasını engelliyor.

bende giyemiyorum hiç :(( benimde uzun ve ince hatta 2. parmağım başparmağımdan biraz daha uzun çok grip ve biçimsiz duruyo bende hep yazları kapalı ayakkabı ile geçiriyorum kendimde beğenmediğim yerim ayaklarım hatta bide üzerlerinde siilmi nasırmı öyle bişeyler varyaa naapmalıyımm :((

benim ayaklarım 38 numara, ben topukludan vazgeçemem. bende silikon tabanlar var, ayağınızın tam parmak diplerinin olduğu yere konuluyor, hem ayağınızı ağrıtmaz hem de kaymasını engelliyor.

bu silikon taban nasıl bişey ve nerde bulaiblirim benim de ayaklarım terliyor ve kayıyo önler mi acaba istediğim ayakkabıları giyemiyorum bu yüzden

2. parmagi daha uzun olanlar hayatlarinda cok sansli kismetli olurlarmis, izledim gercekdende öle.

Evet cirkin ayyakda problem baya cirkin dura biliyor cünkü ayakabinin icinde, bende daha kapali giymek en mantiklisini.
Bunun estetigi yokmu acaba???

herkesin derdi ayrı
benim de ayaklarım 35 numara
kışın 36 oluyor ama yazın 35 numara terlik,ayakkabı falan bulamıyorum:(
çocuk reyonuna bak diyorlar,sanki çocuk modeliyle kadın modeli aynı olurmuş gibi:(

zor bela buluyorum ama model seçme şansım pek olmuyor:((

2. parmagi daha uzun olanlar hayatlarinda cok sansli kismetli olurlarmis, izledim gercekdende öle.

Evet cirkin ayyakda problem baya cirkin dura biliyor cünkü ayakabinin icinde, bende daha kapali giymek en mantiklisini.
Bunun estetigi yokmu acaba???

hihoyyytbenimde uzun eşim çok dalga geçer bu yüzden yazın bende açık ayakkabı giyemiyorum hem ayağım kayıyor hemde çirkin duruyor bundan sonra şanslıyım diye kendimi kandırayım bari:) sırnaşık şey

Back