• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hg değeri lütfen yardım

encriii

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
137
16
13
34
arkadaşlar salı günü hcg değerim 1364 iken perşembe günü kan değerim 68380 olmuş bu ne demek acaba dr a gideceğim ama gitmeden meraktan öleceğim ne olur yardım edin

Normalde iki kat artar iki gunde bir ama sizin ki bayaaaaa artmis.yeniden dra gittiniz mi...insanin aklina ilk cogul gebelik geliyor..

Normalde iki kat artar iki gunde bir ama sizin ki bayaaaaa artmis.yeniden dra gittiniz mi...insanin aklina ilk cogul gebelik geliyor..

çok şükür kötü birşey değil sadece aynı hastane olmasına rağmen labaratuvarda farklı metodla bakmışlar o yuzden değerler arasnda ucurum varmıs bana bunu taı hastane de söylemedı o yuzden ppanık oldum

Kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kulllandım.reglime 7 gün var hcg 3 çıktı.yükelirmi

Kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kulllandım.reglime 7 gün var hcg 3 çıktı.yükelirmi
Nasip tabiki ama benim iki küsür çıkmıştı yükseldi hamileydim ve gebe kalmadığım bir ay adete iki gün varken 0. Birşeyler çıkmıştı

Back