Arkadaslar mayısta dugunum var kilo sorunum baya rahatsiz ediyo beni.spora gidiyorum salon sahibi herballife ilacını icmem icin israr ediyo. Yağları parcaliyo diye. Gunde 3adet icilcekmis 86 lira fiyatı bilemedim ya kullanan faydasını gören kimse var mı yan etkisi ya da bi zararı?
Arkadaslar mayısta dugunum var kilo sorunum baya rahatsiz ediyo beni.spora gidiyorum salon sahibi herballife ilacını icmem icin israr ediyo. Yağları parcaliyo diye. Gunde 3adet icilcekmis 86 lira fiyatı bilemedim ya kullanan faydasını gören kimse var mı yan etkisi ya da bi zararı?
Ben bilmiyordum yasak olduğunuBu herbal zımbırtıları yüzünden kaç kişi böbrek yetmezliğine yakalandı biliyorsunuz dimi?
Ayrıca ilaçlarla ilgili konu açmak yasak.
Sırf şu anlattığınız bile okuyanları endişelendirmeli. Acaba vücudunuza ne yapıyor ki, vücudunuz bu tepkiyi veriyor? Kilo vermenin doğal tek bir yolu vardır. O da harcadığınız kaloriden daha az kalori yemek.Su içince yemiş gibi oluyosunuz zaten. :) bedenimizin su su diye feveran edişine kulak vermemizi sağlamakla birlikte bize diyor ki susuz kalma iç onu onsuz olamam ben
2 sene boyunca milyarlar yatırdım bi halta yaramadı sağlığım gitti.Arkadaslar mayısta dugunum var kilo sorunum baya rahatsiz ediyo beni.spora gidiyorum salon sahibi herballife ilacını icmem icin israr ediyo. Yağları parcaliyo diye. Gunde 3adet icilcekmis 86 lira fiyatı bilemedim ya kullanan faydasını gören kimse var mı yan etkisi ya da bi zararı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?