• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar herbal life ilacı kullanayim mı

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Arkadaslar mayısta dugunum var kilo sorunum baya rahatsiz ediyo beni.spora gidiyorum salon sahibi herballife ilacını icmem icin israr ediyo. Yağları parcaliyo diye. Gunde 3adet icilcekmis 86 lira fiyatı bilemedim ya kullanan faydasını gören kimse var mı yan etkisi ya da bi zararı? :(

kaç kılosun kı ben bılmıyorum o dediğin şeyi ama ben olsam içmezdim..spor yapıyormusşun zaten tam kosturma zamanı gelsin veririsin..kalıcı bı zarar vermesın Allah korusun

bence kilolarını verirsin, mesela ben aslında çok da rahat bir insan olmama rağmen düğünüme 1 ay kala stresim mideme burdu, doğru dürüst ne birşey yiyebiliyor, ne birşey içebiliyordum.. 8 kilo verdim o 1 ay içinde.. Ama ben keşke birşeyler yiyebiliyor olsam da kilom yerinde kalsa diye dua ediyordum artık, çünkü sağlıktan gerisi boş.. o tür ilaçların ne olduğu belli değil.. kilo vericem diye Allah korusun sağlığını kaybetme.. spor yapıyormuşsun zaten o yeter..

ben kullandım canım, evet o anda faydasını gördüm, ama sonrasında midemle ilgili ciddi olmasa da sıkıntılar yaşadım. tabii kesin o ilaç yüzünden oldu diyemem ama televizyonlarda haberlerde vs bas bas bağırıyorlar bu tarz şeylere prim vermeyin, sakın kullanmayın diye.. bence bak ne güzel spor da yapıyormuşsun güzel bi diyetle de desteklersen düğününe kadar epey kilo vermiş olursun merak etme.. :16:

ben vucuduma zayıflamak ıcın asla kımyasal tarzı seyler almam. sonucta haberlerde okuyorum duyuoruz.. kalpten gıdenler yok vs.. eger yag yakmak ıstıyorsan beslenme duzenını degıstır arkadasım. ananas, kırmızı bıber bunlar hep yag yakıcı besınler..

Arkadaslar mayısta dugunum var kilo sorunum baya rahatsiz ediyo beni.spora gidiyorum salon sahibi herballife ilacını icmem icin israr ediyo. Yağları parcaliyo diye. Gunde 3adet icilcekmis 86 lira fiyatı bilemedim ya kullanan faydasını gören kimse var mı yan etkisi ya da bi zararı? :(

Son düzenleme:

Ya anlamıyorum gerçekten televizyonlarda bas bas bagırıyorlar ilaç kullanmayın diye
ölenler ölüme el sallayanlar oluyor

spor salonu sahibine bak.
bence bırak sen orayı.

madem acelen var hızlı tempo çalış az ye sirke iç ne bileyim .

benim abiminde kullandıgı, ama demekki verilmiş sadakası oldugu bi ilaç vardı lida
evet cok kilo verdirdi insanlara belki

ama aynı zamanda çok insna öldürdü

ben sırf bu sorun için konu actım BDVye

herbalife bilmem ne bilmem ben.

tombul bi gelin olmak ölü bi gelin olmaktan iyidir.

Lütfen.

daha 3 ay var insanlar 3 ayda 30 40 kilo veriyor.

dikkat et kendine.

sağlıkla kal.

Son düzenleme:
Evet ya haklısınız ilacı aldım parasını vermedim çünkü hayir diyemedim kadina ama icmek hic icimden gelmedi. 73 74kgyum ayda 4 kg verdim yememe de dikkat ediyorum elimden geldigince kullanmayip geri vericem ilacı

sanırım o tür şeyler ek gıda sınıfına giriyor. ve ek gıdalar kişiye kilo verdirmez. en azından normal kilo verdirmez, kasları eritir.

Bu herbal zımbırtıları yüzünden kaç kişi böbrek yetmezliğine yakalandı biliyorsunuz dimi?

Ayrıca ilaçlarla ilgili konu açmak yasak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanma...
O salon sahibi komisyon alacak diye sen bir iki organindan olma...

Herbal Life işe yarıyor hatta , Thermo complete diye bir ürün var , ölçülü yemek yendiğinde yani aşırıya kaçmadan yemek yenildiğinde çok işe yarıyor ve gün içinde desteklemek için biraz egzersiz, yürüyüş evde bazı hareketlerle rahatlatıyor benim vücudumu. Tabiki olmazsa olmaz "SU" 2.00 litre günde vücudunuzun suya ihtiyacı olduğunu söyleyen bir destek takviyesi su içerek "büyük ya da küçük abdeste " daha sık ve rahAtlayarak çıkıyorum ve cidden kilo verdiriyor. Bide bunu kullanırken akşam 8 den sonda bir şey yemeyin, çok acıkırsanız sarı ya da sade beyaz leblebi atı atı verin ağzınıza, üstünede su için bide uyumadan önce thermo complete inizi iki saat bi saat öncesinden için midenizde gırıldayan zayıflama seslerinin mutluluğunu uyumadan duyun. Enerjiniz, motivasyonunuz yükseliyor. Thermo complete alıyorum diye yemek yememezlil, kahvaltı yapmamacayı aklınızdan geçirmeyin, zaten o sizin iştahınızı kesiyor, azaltıyor.Çok tatlı, tuzlu tüketesiniz gelmiyor yani. Su içince yemiş gibi oluyosunuz zaten. :) bedenimizin su su diye feveran edişine kulak vermemizi sağlamakla birlikte bize diyor ki susuz kalma iç onu onsuz olamam ben;). Bide ben liptonun kiraz saplı bitki çayından içiyorum arada ya da sabahları kahvaltı sonrası , bir de kahvaltıdan sonra canım o çayı istemiyorsa bir küp şekerli türk kahvesi içiyorum, Allah bütün bağırsaklarda iç organlarımda parti var. Thermo Complete valla iyi bir şeymiş. Umduğumdan iyi çıktı düzenli kullanımda. Yemek yemeden önce alın ya da yemek yemeye yakın olduğunuzda alın faydası gelsin sizi rahatlatsın , içinizde bişiler eksildiğini kiloların gidişine güle güle deme hissine varın, ben varıyorum sanırım ayh heyecanda yapıyorum işte o zaman motive geliyor bir mutlu oluyorum göbeğim küçülüyor basen kalça eksiliyor. Şişlinlik kalmıyor. Valla böyle yazacağım aklıma gelmezdi. Bunu deneyin derim, tabi ama karar sizin. Zaten piyasadaki eczanelerdeki, ya da türevi takviye haplarına para verip yan etkilere girmek istemiyorum. herbal life ın en iyi yanı kilo kontrolü yapan kişilerle çalışıyor olması ve bu ücretsiz yapılıuor. Ürünü bir kere deneyin faydası mutlaka olacaktır , ama abartmadan yemeyi unutmayın:). Mutlu , heyecanlı, bol motivasyonlu kilo vermeler tatlişler:))

Su içince yemiş gibi oluyosunuz zaten. :) bedenimizin su su diye feveran edişine kulak vermemizi sağlamakla birlikte bize diyor ki susuz kalma iç onu onsuz olamam ben
Sırf şu anlattığınız bile okuyanları endişelendirmeli. Acaba vücudunuza ne yapıyor ki, vücudunuz bu tepkiyi veriyor? Kilo vermenin doğal tek bir yolu vardır. O da harcadığınız kaloriden daha az kalori yemek.

ben kullandım yarısında çöpe attım içim el vermedi bedenime kötülük yapmaya.ama ilacı içince sabahları 200-300 gr eksik kalkıyordum normalden.bi hızlandırma sağlıyo tek başına çok yetersiz.

bence hic gerek yok inan bana.
bende kendimi biranda o sarkan kollarla o göbekle görünce ayni panige kapilmistim ama cok yersiz. protein agirlikli beslen günde en az 10 bin adim at sekerden uzak dur ya da en azindan azalt. ekmek hamur isinden uzak dur günde 3 bardak yesil cay iyi geliyor ara ögünlerinde türk kahvesi yanina bir iki badem ceviz fln. baktin hala kilo veremiyorsun bir sabah uyanir uyanmaz kahve ic ve kardio agirlikli calis, biter bitmez de protein agirlikli (yumurta mesela) kahvaltini yap. yag yakimina iyi geliyormus

Arkadaslar mayısta dugunum var kilo sorunum baya rahatsiz ediyo beni.spora gidiyorum salon sahibi herballife ilacını icmem icin israr ediyo. Yağları parcaliyo diye. Gunde 3adet icilcekmis 86 lira fiyatı bilemedim ya kullanan faydasını gören kimse var mı yan etkisi ya da bi zararı? :KK43:
2 sene boyunca milyarlar yatırdım bi halta yaramadı sağlığım gitti.

Kızlar konu iki yıllık niye yorum yapıyorsunuz :KK70: yalnız arkadaş pazarlamacı mı o nasıl mesaj

Kullanmayın yahu öyle şeyleri.. Diyetisyene gidin, sıkı bir program ve sporla üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum. Zaten düğün yaklaştıkça stres falan kilo verdirmez mi :/

edit: Eski konuymuş o_O

Back