Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar sonuc nasil degerlerim?
Demir anemisi ne demek?yok canim yaptirmadimDemir anemisi var. Biyokimya yaptırmadınız mı?
Yok canim kadin dogum doktorum istediBazi degerleriniz düşük görünüyor zaten orada. Büyük bir düşüklük olmadigi icin ciddi bir sey yok bence. Hemogram jinekolojinin öncelikli olarak istediği bir tahlil mi?
Kanınız düşük bende aynı testleri yeni yaptırdım. Sizinle çıkan sonuç benimkiyle aşağı yukarı aynıDemir anemisi ne demek?yok canim yaptirmadim
Doktorunuz size nasil tedavi uyguladi?Kanınız düşük bende aynı testleri yeni yaptırdım. Sizinle çıkan sonuç benimkiyle aşağı yukarı aynı
İlaç kullanmaya başladım.Doktorunuz size nasil tedavi uyguladi?
Iyi oldunuz mu canimİlaç kullanmaya başladım.
Bnde suan doktora gidiyorimIyi oldunuz mu canim
İlaca yeni başladım. Halsizlik ve çabuk yorulma vardı. İlacı kullandıkça düzeliyor. Kansızlık benim ara ara yaşadığım bir sağlık sorunu beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.Iyi oldunuz mu canim
Kansizliginiz yok değerleriniz gayet normal. Bu deger icin ilac kullanmamalisiniz.Merhaba kizlar sonuc nasil degerlerim?
Gittim doktora evet kan deger dusuk dedi ilac yazdiİlaca yeni başladım. Halsizlik ve çabuk yorulma vardı. İlacı kullandıkça düzeliyor. Kansızlık benim ara ara yaşadığım bir sağlık sorunu beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.
Valla canim doktor onerdi ilac kafama gore almak istemedimKansizliginiz yok değerleriniz gayet normal. Bu deger icin ilac kullanmamalisiniz.
Kansizlik icin verdiyse yine siz bilirsiniz ama 11 in altina ilac baslanir genelde. 12 Iyi bir değerdir. Hamile iseniz eger ilac kullanimi doğru olur.Valla canim doktor onerdi ilac kafama gore almak istemedim
İlacın yanında kan yapıcı besinlerle çabuk dengelersiniz. Geçmiş olsun :)Gittim doktora evet kan deger dusuk dedi ilac yazdi
Evet tesekkur edrmİlacın yanında kan yapıcı besinlerle çabuk dengelersiniz. Geçmiş olsun :)
Hamile degilim canim ama kilo almak istiyorum yani yakisiyor bana kiloKansizlik icin verdiyse yine siz bilirsiniz ama 11 in altina ilac baslanir genelde. 12 Iyi bir değerdir. Hamile iseniz eger ilac kullanimi doğru olur.
O zaman b vitamini kullan. B vitamini ile bende cok guzel kilo aldim :) simdi prowomen ile devam ediyorum cok şükür kilo vermedim.Hamile degilim canim ama kilo almak istiyorum yani yakisiyor bana kilo![]()
B vitamini mi ismi ne ilacin bna fotosunu atarmisin doktoroma gostereyim canim:)O zaman b vitamini kullan. B vitamini ile bende cok guzel kilo aldim :) simdi prowomen ile devam ediyorum cok şükür kilo vermedim.