kızlar hemen bi bakarmısınız bu ne?

ya kızlar kan testi verdik.dedilerki internetten ögrenebilirisiniz beklemeden geldik eve hastanede uzak geldik.bakıyoruz netten sonuç görünmüyor telefonla arıyoruz sonucu veremiyorlarmış eşim sinir oldu defalarca aradık herkese bağlıyorlar kimse cvp vermiyor sonucu söylemeiyor eşim sağlık bakanlığını aradı tekrar dönüş yapacaklar.öğrenemedik sonucu gelip öğrenin diyorlara eşimde çok sinirlendi hastanedeki herkesle takıştı telefonda ndn kimse cvp vermiyor diye.kaldık öylece şimdi eşmide yollayamam tlfnda herkese çıkışdı resmen öğrenemedik yaaaaaaaçok erildim.

canım tamam sakin ol öncelikle.. sabah ola hayır ola.. herseyde bır hayır vardırr.. çok üsteleme.. inşallahh sabahh öğrenirsiniz.. tmm mı tatlımm..sıkıntı yapma :)

allah bağışlasın amin canım inş.bende üzülmedim daha 2 yıl olmadı evleneli allahım nezaman isterse ozaman verir.sadece paniklemiştim ama istiyorumda ama olmayıncada bi rahatladım:)olsaydıda çok sevinirdim:)

Hayirlisi olsun artk. Bes gnm gecti de daha olmadim arada karnima igne batar gibi oluyo

Ben de var mı adete 2 gün var bunu dün yapmıştım var mı acaba ince bir çizgi üstünde hafif kırmızı

Eklentiler

• 16583112218692037787970.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 173
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…