kızlar hemen bi bakarmısınız bu ne?

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
bu ay denemeler yapmıştık adetime daha bir hafta varken kanama oldu bende araştırdım yerleşme kanamaları olabilirmiş.test yaptım şimdi testin altında en dipde kırmızı bir çizgi oldu birde çok silik 2.bir çizgi çıktı bi bakarmısınız.ne bu panik yaptım.çekimden çok belli değil ama böyle bakınca çizgi görüyorum.

cnm usttekıne gore var gıbı benım de buna benzer cıkmıstı bak eklıyorum gercı ben bugun kaybettım yarın kurtajım var

Eklentiler

• cc.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 4.484
canım çizgiler birbirine çok yakın diil mi?t nin altında olması gerekmez mi 2.çizginin.ben de çizgi görüyorum testinde.inşallah dilediğin gibi olur ama bu idrar testleri çok yanıltıcı.hayal kırıklığı yaşamamak için kan testi yaptır.

evet yarın olmazsa kan testi yaptıyım

evet yarın olmazsa kan testi yaptıyım
en güvenlisi canım.çünkü hamile olup da silik çizgiyi de yaşadım hamile değilken silik çizgiyi de.yıpranan biz oluyoruz bazı aptal testlerden dolayı.benim predictor ve bebe time isimli markalar hatalı sonıç vermişti.seninki hangi marka

banadaa testin çizgileri cok yan yana gibi geldi.. senı üzmek istemem..inşallahh dıledıgın gıbı olur ama .. belkıde test yanlıştır yada hatalıdır.. benım bıldıgım "t" bölgesının tam altındaa olmalı o silik çizgi.. ama ahkkında hayırlsıı olsun yinede :)

o bebe time hiç önerilmiyor zaten şimdiki yaptığım fortune.valla ya rengim soldu resmen en güveniliri kan testi allahım ne zor isteyen herkese evlat versin inş.

şöyle özetliyim bu ayki durumumu
7 ağustos idrar testi yaptım nova marka ve predictor silik çizgi çıktı
8 ağustos kanda hcg 10,81
10 ağustos kanda hcg 23,45
11 ağustos kanda hcg 30,71
test saatleri farklı ama şuna gelicem 7 ağustosta testte silik çizgi çıkması normal değil çünkü çok erken ve çok düşük değerler aslında.inşallah güzel sonuç alırsın canım sen

allahım inş ne hayırlıysa o olsun

o bebe time hiç önerilmiyor zaten şimdiki yaptığım fortune.valla ya rengim soldu resmen en güveniliri kan testi allahım ne zor isteyen herkese evlat versin inş.
inşallah test sonucun doğrudur ama olumlu ya da olumsuz kendini yıpratmamak için acil kanda baktır.ben konyada devlet hastanesi acilinde baktırıyorum sonuç da tam 1 saat sonra çıkıyor.ayrıca da ücretsiz.varsa yakınında hastane akşam bile gidebilirsin 1 saatşnş alır sonuç öğrenme

yarın sabah erkenden gidip test yaptırıyım.o değil kanamamda var adet kanamsı gibi değil zaten daha var.kafam karıştı ama ilk kez bu ay ciddi bi deneme yaptık yani olursa çok sevncez:)

yarın sabah erkenden gidip test yaptırıyım.o değil kanamamda var adet kanamsı gibi değil zaten daha var.kafam karıştı ama ilk kez bu ay ciddi bi deneme yaptık yani olursa çok sevncez:)
hayırlısı inşallah arkadaşım sağlıklı ve hayırlı ise olsun inşallah.ben de martta gebe olduğumu öğrendim ama 3 nisanda boş gebelikten kürtaj oldum.o kadar yıprandım o kadar üzüldüm ki anlatamam o yüzden en hayırlı zamanı dilemek en doğrusu.inşallah gönlünce olur

aa canım bende şuan konyadayım hemen arayıp soruyoruz devlet hastanesini şimdi gitsek oluyormu

ayy canım ya allahım hayırlısını yine veriri yıpratma kendini daha fazla her şerde bi hayır vardır.sen dua et hep hayırlısını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…