• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hem polikistik over kisti hemde çikolata kisti olupta hamile kalan var mı ???

canm ben iki tarafımdada olan 5 cmlik çikolata kistlerimle kaldm.
imkansız diye bişi yok umutsuzluğa düşme sakın iyi bir doktor bulman önemli
Allah şifa versn tez zamanda dileğini gerçekleştirsn...

Teşekkür ederim canım benim inşalla olucak ümitliyim ama 2 tane doktora gittim ikiside herahangi bir tedaviye başlamadı henüz yeni yeni denemeye başladık hatta ilk ayım diyebilirim çikolata kistlerim 2.4 cm olduğu içim ameliat falanda demiyorlar yani beklemekten başka fayda yok sanırım.

Teşekkür ederim canım benim inşalla olucak ümitliyim ama 2 tane doktora gittim ikiside herahangi bir tedaviye başlamadı henüz yeni yeni denemeye başladık hatta ilk ayım diyebilirim çikolata kistlerim 2.4 cm olduğu içim ameliat falanda demiyorlar yani beklemekten başka fayda yok sanırım.

ben kistimi aldırdım çünkü tümör olabilir şüphesi vardı. ameliyattan sonra iki yıl çocuk düşünmedik ve geçen ay ilk denememizde hamile kaldım :) ama neyazıkki düşük yaptım geçen hafta. İnan bana hiç üzgün değilim. çünkü hamile kalabildiğimi hissetmek bile bana inanılmaz moral oldu. Kısmet artık doktorum önümüzdeki aylarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söylüyor. Ben 2 yıl boşuna üzülmüşüm meğer.

canm ben iki tarafımdada olan 5 cmlik çikolata kistlerimle kaldm.
imkansız diye bişi yok umutsuzluğa düşme sakın iyi bir doktor bulman önemli
Allah şifa versn tez zamanda dileğini gerçekleştirsn...

Selam canım benım durumum aynı senin gibi nasıl gebe kaldığını bana anlatabilirmiş
N ilk aşılamamı yaptırdım ve negatif :(

1 ay önce doktora gittim ufak tefek kistlerin var ama gebe kalmana engel değil dedi
o da adetim ağrılı geçiyor diye gittim onun dışında gecikme falan yoktu.
3 aydır deniyoruz ama olmuyor
madem engel değil neden olmuyor üstelik hormon testi de önermedi
haziran 1 de adet olmam gerekiyor bilmiyorum bakacağız artık pko olup da gebe kalanlar yazsın lütfen

Back