Kızlar hello sizce kimyasal mı testlerdemi sorun var bakar mısınız

nurcaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
60
16
3
21
Kızlar selam iki gün önce evde test yaptım çizgi belirdi hemen hastaneye gidip test verdim sonuç 14çıktı ertesi gün evde idrar testi yaptım tekrardan acaba koyulaşırmı diye ama silik baya silik çizgi belirdi hala kan vermedim bu arada ilk yaptığım testle ikinci yaptığım test ve markası farklıydı acaba bugün kan vermeli miyim yoksa biraz daha bekleyeyim mi kimyasal olmasından tedirginim

2günde bir kan verip artış var mı bakın idrar testi ile bu kdr düşük değerde koyulaşma takibi olmaz zaten

Değer daha çok düşük muhtemelen tutunma henüz oldu. Koyulaşma ile takipten ziyade iki günde bir kan testi vermek daha mantıklı olur. İki gün sonra değer iki katına çıkarsa güzel ilerliyor demektir. 3 kan testi verseniz yeterli olur. Yani ilk test 14 ise ikinci test 28 civarı, üçüncü test ise 55-56 olursa güzel artıyor demektir.

Sonra doktorunuzla görüşürsünüz onun tavsiyeleri doğrultusunda ilerlersiniz. Testleri iki günde bir verin, tercihen aynı saatte, aynı yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…