• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hangilerini alayım ? (yardım edin)

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar merhaba yen yeni çeyiz hazırlığına başlıyorum çok şükür :) Bana yardımcı olurmusunuz 7 tane nevresim takımı alcam buraya en beğendiklerimi ekledim (bayağı bi oldu) :) aralarından 7 tane seçip alcam...Beğendiklerinizi söylermisiniz ?? Kaç numaradak ve hangi renk ona göre söylerseniz karışmamış olur :)

$bellona (4).jpg Eki Görüntüle 327912 $Linens.jpg $özdilek---97.95 tl---florinda ranforce.jpg $özdilek---97.95 tl---prestige ranforce.jpg $özdilek---97.95 tl---red love ranforce.jpg $özdilek---97.95 tl---vitaly ranforce.jpg $özdilek---black white saten.jpg $sarev---99 tl---(indirimli-74.25 tl)---efi ranforce.jpg $sarev---99 tl---(indirimli-74.25 tl)---katia ranforce.jpg $sarev---99 tl---(indirimli-74.25 tl)---papillon ranforce.jpg Eki Görüntüle 327922 $sarev---192 tl---indirimli-(144 tl)---kumi saten.jpg Eki Görüntüle 327924 Eki Görüntüle 327925 $taç---79 tl---eliza ranforce.jpg $taç---79 tl---loreno ranforce.jpg $Linens (1).jpg $istikbal---goncagül---dreamland serisi.jpg $istikbal---buket---sleepwell serisi.jpg $bellona (2).jpg $bellona (3).jpg $bellona (5).jpg $days in colors----89.90 tl---vals maxiforce (2).jpg $days in colors----89.90 tl---vals maxiforce.jpg $days in colors----109.90 tl---nisa maxiforce.jpg $days in colors----199 tl---hernes saten (2).jpg $days in colors----199 tl---hernes saten.jpg $days in colors----199 tl---Laura saten (1).jpg $days in colors----199 tl---Laura saten (2).jpg $days in colors----199 tl---orkide saten.jpg $days in colors----bellis dream saten.jpg $days in colors----şemse bambu saten.jpg $days in colors----tsuga dream saten.jpg $istikbal---barok pamuk-saten---excluve serisi (2).jpg $istikbal---barok pamuk-saten---excluve serisi.jpg $taç---210 tl---dahlia saten delux.jpg

Sirasiyla numaralandirirsam 8,10,12,16,19,27, 35 ve 36.ben en cok bunlari begendim.secmek cok zor hepsi birbirinden guzel ve agir takimlar.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba yen yeni çeyiz hazırlığına başlıyorum çok şükür :) Bana yardımcı olurmusunuz 7 tane nevresim takımı alcam buraya en beğendiklerimi ekledim (bayağı bi oldu) :) aralarından 7 tane seçip alcam...Beğendiklerinizi söylermisiniz ?? Kaç numaradak ve hangi renk ona göre söylerseniz karışmamış olur :)

ayyyy hepsı harıka amma en agır basan sayılar 1,8,9,12,14,15... bayıldımmmmm

Back