• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kızlar hangi yatak odasını alayım sizceee:)

bence 1.si güzel yuvarlak olanı pek hoş durmuyor yerimseniben

Birinci daha güzel. Yuvarlak da güzel ama ona uygun mefruşatı da hep özel yaptırman lazım. Yuvarlak yatağın sütüne kare yorgan serdin mi ne özelliği kalır ki?
Bir de tabi herkesin kesesi farklıdır ama 10.000 biraz çok değil mi bir yatak odası için?

1. model cok çirkin bence hem yatak odasının dekorasyonun komple yapılması gerekir güzel durması için tek başına o yatağın hiçbir anlamı yok ben de 2. yi çok beğendim

evet 10 bin fazla gerçketen o yüzden yaptırmak gibi bir fikrim var bakalım:) mobilyacılarla görüşünce yaptırmanın fiyatını yazarım :)
mechulmim: birincisi olursa komple olacak zaten dekorasyonu yoksa dediğin gibi hoş durmaz. devam ediyorum araştırmalara :)

canım internette yoktu fiyatı.arayıp sorduk bizde. 10 bin dediler. ama rüya gibi geldi bana çok sevdim..

o ne yaa:bbo: 10 bin çok bencede....

1. model cok çirkin bence hem yatak odasının dekorasyonun komple yapılması gerekir güzel durması için tek başına o yatağın hiçbir anlamı yok ben de 2. yi çok beğendim

model çirkin değilde dediğin doğru,o resimdekinin herşeyiyle olması lazım...yoksa sadece yatak saçma ,anlamsız olur....artı bencede büyük geniş olmalı odan o takımın kendini göstermesi için....

yuvarlak yatak bende istiyodum ama nevresim vs bakımından zorluk olduğunu duymuştum bende....

Back
X