Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakını anlıyorum ama bu kalite konusunun önemi sıfır. Bu konu hakkında deliler gibi araştırmalar yapan ve tüp bebek tedavisi gören birisi olarak yazıyorum. Çok iyi kalite embriyolar tutmazken düşük kalite embiriyoların gebelik getirdiğine şahit oldum. Kalite konusu düşünceğin son şey olsun bu tedavide. Mesela ben haziranda 4aa transfer oldum negatif sonuçlandı baktığın zaman gayet iyi kalite.Kızlar hangı kalite embryonla hamile kaldınız ve ya hangi kalite embryonux var ?
Bende ilk 4aa idi kimysal , 2 cısı 4ab ıdı negatif oldu şimdi 3 genetık yapdırcamMerakını anlıyorum ama bu kalite konusunun önemi sıfır. Bu konu hakkında deliler gibi araştırmalar yapan ve tüp bebek tedavisi gören birisi olarak yazıyorum. Çok iyi kalite embriyolar tutmazken düşük kalite embiriyoların gebelik getirdiğine şahit oldum. Kalite konusu düşünceğin son şey olsun bu tedavide. Mesela ben haziranda 4aa transfer oldum negatif sonuçlandı baktığın zaman gayet iyi kalite.
Siz negatif denemelerinizden sonra araştırma yaptınız mı histeroskopi kromozom testi vbBende ilk 4aa idi kimysal , 2 cısı 4ab ıdı negatif oldu şimdi 3 genetık yapdırcam
Evet kromozom testi yapdık çıkmadı. Bir şey , histerskopıklıkde çıkmadı , sulu ultason ve hsg yapıdıldı temız çıkdı , şimdi embryonları genetıye yolladık 1 aya çıkıyomuş sonuç beklıyoruzSiz negatif denemelerinizden sonra araştırma yaptınız mı histeroskopi kromozom testi vb
Bir problem yoksa genetiği sağlam embriyo ile inşallah bu defa hamilelik olacakEvet kromozom testi yapdık çıkmadı. Bir şey , histerskopıklıkde çıkmadı , sulu ultason ve hsg yapıdıldı temız çıkdı , şimdi embryonları genetıye yolladık 1 aya çıkıyomuş sonuç beklıyoruz
InshAllah 3 cu bu olur ınshAllah şimdi 5 tane var genetıye yolladık cevabı beklıyoruzBir problem yoksa genetiği sağlam embriyo ile inşallah bu defa hamilelik olacak
Belirtılere takılmıyın sakın tester yapmıyı , günüzü bekleyın ınshAllah pozitif cevab alırsınızmerhabalar, benimde 30 ekimde cift dondurulmus embriyo transferi oldum gün olarak bilmiyordum falat kalite 8h yazıyor ve sanırsam 3.gün embriyosu. Bugün 5. gün olacak işte 6gün girmek üzere önce ayaklarım üşüyordu akşam şimdi yanıyor ama bu sefer de bacaklarım ağrımaya başladı. Bunlara bakınca belirtiler de yazıyor.. yoksa ilaçlardan mı bilmiyorum ama bu belirtiler 5. gün 6 gün başladı ve internet de o şekil yazıyor. Ama şöyle söyleyim sanırsam gün kalite çok fark etmiyor benim doktorum bana hiç söylemedi çünkü senin embriyo şu gün diye hiç öyle birşey de duymamıştım burda yorumlarda gördüm
Merhaba,öncelikle süreciniz hayırlı olsun diyorumbenim gittiğim merkez embryoları 3.güne kadar takip ediyor sonrasında transfer ya da dondurma yapıyordu. Bana 3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyo transferi oldu,tek transfer ve şükür ki olumlu sonuçlandı. Ancak transfer günü embriyoloğun dediği şuydu: biz istediğimiz kadar 1. Kalite diyelim ama embriyonun iç.yapısını maalesef bilemiyoruz. Bazen iyi dediğimiz embriyolar tutmuyor bazen de hiç beklemediğimiz embryolar tutuyor demişti. Bu arada embriyonun içini yapıtaşını açıp inceleyemiyorux derken pgt yi kastetmiyor. O yüzden gününe ve kalitesine çok fazla takılıp da kendinizi strese sokmayın. Önemli olan tutması ve gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerlemesiKızlar hangı kalite embryonla hamile kaldınız ve ya hangi kalite embryonux var ?
Amın ınshAllah sağlıkla kucağınıza alınMerhaba,öncelikle süreciniz hayırlı olsun diyorumbenim gittiğim merkez embryoları 3.güne kadar takip ediyor sonrasında transfer ya da dondurma yapıyordu. Bana 3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyo transferi oldu,tek transfer ve şükür ki olumlu sonuçlandı. Ancak transfer günü embriyoloğun dediği şuydu: biz istediğimiz kadar 1. Kalite diyelim ama embriyonun iç.yapısını maalesef bilemiyoruz. Bazen iyi dediğimiz embriyolar tutmuyor bazen de hiç beklemediğimiz embryolar tutuyor demişti. Bu arada embriyonun içini yapıtaşını açıp inceleyemiyorux derken pgt yi kastetmiyor. O yüzden gününe ve kalitesine çok fazla takılıp da kendinizi strese sokmayın. Önemli olan tutması ve gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi
Amin çok teşekkür ederim. Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaallahAmın ınshAllah sağlıkla kucağınıza alın
Katılıyorum size benimde ekim ayında 4aa transfer oldu 5. Gün embriyosu taze transfer ama negatif oldu şuan 2. Transferi oldum 5 kasımda 4ab kalite donuk embriyo bakalım sonuç ne olacakMerakını anlıyorum ama bu kalite konusunun önemi sıfır. Bu konu hakkında deliler gibi araştırmalar yapan ve tüp bebek tedavisi gören birisi olarak yazıyorum. Çok iyi kalite embriyolar tutmazken düşük kalite embiriyoların gebelik getirdiğine şahit oldum. Kalite konusu düşünceğin son şey olsun bu tedavide. Mesela ben haziranda 4aa transfer oldum negatif sonuçlandı baktığın zaman gayet iyi kalite.
İlki neden negatif oldu acaba araştırdınız mı? Mesela ben histeroskopi oldum rahimde iltihap çıktı tedavi oldum şimdi transfere hazırlanıyorumKatılıyorum size benimde ekim ayında 4aa transfer oldu 5. Gün embriyosu taze transfer ama negatif oldu şuan 2. Transferi oldum 5 kasımda 4ab kalite donuk embriyo bakalım sonuç ne olacak
Doktor 3. Denemenizden sonra genetiğe yollarız tutmazsa onu biz bilemiyoruz neden tutmadığını genetik tarama olmadan dedi bizim 4 embriyomuz vardı ilki tek transfer oldu şimdi nitane daha oldu buda olmazsa kalan ikiyi transfer edeceklerİlki neden negatif oldu acaba araştırdınız mı? Mesela ben histeroskopi oldum rahimde iltihap çıktı tedavi oldum şimdi transfere hazırlanıyorum
Benim rahim filmi vs herşey tertemiz eşim varikosel eğer sıkıntı çıkarsa embriyolarda o yüzden çıkabilirİlki neden negatif oldu acaba araştırdınız mı? Mesela ben histeroskopi oldum rahimde iltihap çıktı tedavi oldum şimdi transfere hazırlanıyorum
İnşallah bu defa pozitifi görürsünüzDoktor 3. Denemenizden sonra genetiğe yollarız tutmazsa onu biz bilemiyoruz neden tutmadığını genetik tarama olmadan dedi bizim 4 embriyomuz vardı ilki tek transfer oldu şimdi nitane daha oldu buda olmazsa kalan ikiyi transfer edecekler
Rahim filminde maalesef bir çok şey görünmüyo. Benimde temizdi ama histeroskopide iltihap çıktı. İnşallah bu defa pozitif olur gerek kalmazBenim rahim filmi vs herşey tertemiz eşim varikosel eğer sıkıntı çıkarsa embriyolarda o yüzden çıkabilir
Ayyyy inşallah ya histereskopi bilmiyorum gerek olursa dr söyler zaten heralde ne gerekiyosa baktırırım yeter ki olsundaRahim filminde maalesef bir çok şey görünmüyo. Benimde temizdi ama histeroskopide iltihap çıktı. İnşallah bu defa pozitif olur gerek kalmaz