Kizlar hangi bez lütfen acil :(

Esmer Gxuxlcin

♥αℓуα ∂υ&#9
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.250
13
37
Kizlar, bir sorum var, ama acilen lütfen cevap verirmisiniz :KK43:
"Pampers'in New Baby 3-6kg arasi ve icerisinde 48 adet olan" bezini aldim..
Bu bez, direk hastanede bebeklere takilan ve ordan da bi kac tane istenilince verilen bezmis. Yani tam yeni dogan icin dendi, Pampers'in sitesinden de bakdim, ordada aynisi yazyiordu.
Amma velakin, coooook karasiz kuzenimle konustum onunda iki tane bebegi var ve bu bezden pisman olacagimi bunun yerine yine Pampers ama Baby Dry oda (3-6 kg arasi) almami önerdi...
Lütfen bana bu konuda yardimci olurmusunuz , sizce ne yapmaliyim ?
Bu almis oldugum New Baby'i verip, Baby Dry'mi almaliyim ?
Bu arada ben Almanya'da yasamakdayim.

vallh cnm hiç bir fikrim yok
ben prima yeni bebek yazanlardan 1 numara olanlardan 1 tane aldım 50 adet minicikler bunlardan masus bir paket aldım çok kullanılmıyormuş
yeni bebek 2 lerden 3-6 kg olanlardan 2 tane ikiz paket aldım başkada bez hazırlamadım 200 tanede o 250 bez işte bittikçe alırız gerisinin hele bebişşler bir gelsinde

Tesekkür ederim canim yine de.
Ama sende yeni bebek serisinden almissin benim gibi, ben sadece 2 numarasini aldim bu degimin.
Bakalim ya, yine de cevap verdigin icin tsk canim takrardan

canim bende yeni dogduklarinda pampersin 2-5 kilosu kullandim simdi aynisi varmi bilmem.
biraz buyukten sonda yasadigin ulkedeki magazay bilirsin Ldil onun bezleri kullanmaya basladim. hiç bi sorun olmadi.. memnundum yani/

Evet canim hala var..
Himm, sende yeni doganlardan almissin..
Ben bir büyügünü aldim, 3-6kg arasi (2Numara), tecrübeli olarakdan soruyorum canim sizlere Acaba 2-5 kg arasi yani 1 numarasini da mi alsam ki :KK70:

su an hastane çantam için huggies markasini 2-5 kilo olani almis gelmis esim. actim baktim normal bence o boy canim...

boylari bacaklari minicik bisi olcak zaten...:))

Son düzenleme:
Kızlar ben Hugies'i almayı düşünüyorum.Bacak arası geniş olduğu için kalça çıkığını engelliyomuş.Eğer memnun kalmazsam değiştireceğim. Göbek yeri delik olanların ekstra bi özelliği yokmuş. Normal bezi katlayıp kullanabilirmişiz.

Kızlar ben Hugies'i almayı düşünüyorum.Bacak arası geniş olduğu için kalça çıkığını engelliyomuş.Eğer memnun kalmazsam değiştireceğim. Göbek yeri delik olanların ekstra bi özelliği yokmuş. Normal bezi katlayıp kullanabilirmişiz.

cok tesekkurler canim cevabin icin cok ii oldu kaynanam almistisa koyabilirim artik cantaya..allah bebisini korusun saglicakla kucagina alirsin insallah (AMIN)opuyorumnanaktan :emir_bebek:

Kizlar bu Prima'nin da göbek kismini katlayabiliomusuz, yani cok kullanisli dediler ama, daha deneyim sahibi olamadik :)
Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah..

göbek oyuntusu olan bez molfix bıtek o heralde sıtesınden numune ısteyıp getırtırdım guzele benzıyor ama ben ılk kızımda pirima kulandım cok memnun kaldım sımdıde onu kullanacagım kesın

X