- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
-
- Konu Sahibi nursenathegirlll
Ve?Bu ay ovülasyon testi sayesinde herşeyi doğru şekilde uyguladım her günü değerlendirdim eskisi gibi yataktan hızlıca kalkmadan biraz sırtüstü yattım folik asit kullandım yeme içmeme de çok dikkat ettim bu ay çok ümitliyim ama içim içime sığmıyor regle 12 gün var asla dayanamam o zamana kadar
Ne zaman gördün yumurtanın çatladığını ? Hangi günBu ay ovülasyon testi sayesinde herşeyi doğru şekilde uyguladım her günü değerlendirdim eskisi gibi yataktan hızlıca kalkmadan biraz sırtüstü yattım folik asit kullandım yeme içmeme de çok dikkat ettim bu ay çok ümitliyim ama içim içime sığmıyor regle 12 gün var asla dayanamam o zamana kadar
yani keşke bizim dayanamama durumumuzla ilişkili bir durum olsaydıBu ay ovülasyon testi sayesinde herşeyi doğru şekilde uyguladım her günü değerlendirdim eskisi gibi yataktan hızlıca kalkmadan biraz sırtüstü yattım folik asit kullandım yeme içmeme de çok dikkat ettim bu ay çok ümitliyim ama içim içime sığmıyor regle 12 gün var asla dayanamam o zamana kadar
dayancan nursena mecbuuur.regle 12 gün var asla dayanamam o zamana kadar
13. Günde pik gördüm yani 4 gün önceNe zaman gördün yumurtanın çatladığını ? Hangi gün
Keşke dediğiniz gibi olsa ama içim çok farklı bu defa gerçekten inandım olacağınayani keşke bizim dayanamama durumumuzla ilişkili bir durum olsaydıama bilime karşı çıkamayız regle en az 7 gün varken öğrenen arkadaşlarımız oluyor kendinizi hemen beklentiye sokmayın her sey yolundayken bile bazen olmayabiliyor heyecanınızı bastırın azcık rabbim gönlünüze göre verir inşallah
İmkansız şuan öğrenmeniz13. Günde pik gördüm yani 4 gün önce
Peki vücudunuzda farklılık hissetmiş miydiniz hiçBen ilişkiden 10 gün sonra öğrenmiştim, çatlamadan itibaren 10-12 gün geçse daha net sonuç alırsınız, her şeyi en doğru zamanda yapsanız bile şans %10-15 civarı, olmazsa moraliniz bozulmasın
Adetim 19 unda ama 14 ve 15 inde hafif akıntım oldu açık kahve ve pembemsi renkte ağrılarım oldu vs bugün test yaptım ama negatif çıktı bugün herhangi bir akıntı yok adet öncesi böyle oluyor ama adetten bir gün önce oluyo sonrasında adet oluyordum sizde herhangi bişey oldu mu bu tarz bi belirtiBenim regl gününe 4 gün kala negatif çıktı. 6 gün geçince pozitifti. Maalesef hiç belli olmuyor. Beklemekten başka çare yok
Canım bende senin gibiydim en erken regle 3 gün kala öğrendim oda çok çok silik çıktı bende test sende farklı olabilir belkiBu ay ovülasyon testi sayesinde herşeyi doğru şekilde uyguladım her günü değerlendirdim eskisi gibi yataktan hızlıca kalkmadan biraz sırtüstü yattım folik asit kullandım yeme içmeme de çok dikkat ettim bu ay çok ümitliyim ama içim içime sığmıyor regle 12 gün var asla dayanamam o zamana kadar
Boş yere ümitlendirmek istemem ama tam yerleşme kanaması tarif ediyorsunuzAdetim 19 unda ama 14 ve 15 inde hafif akıntım oldu açık kahve ve pembemsi renkte ağrılarım oldu vs bugün test yaptım ama negatif çıktı bugün herhangi bir akıntı yok adet öncesi böyle oluyor ama adetten bir gün önce oluyo sonrasında adet oluyordum sizde herhangi bişey oldu mu bu tarz bi belirti
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur bu ay tüp bebeğe gittik ekimde başlicaz umarım gerek kalmaz çok ümidim yok ama gecikmeyi beklicem bakalımBoş yere ümitlendirmek istemem ama tam yerleşme kanaması tarif ediyorsunuzBenim yerleşme kanamam olmadı. Bat günü regl olacakmışım gibi ağrılarım olmuştu ama regl başlamamıştı. Benim de ağrım başlar hemen de adet olurdum. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız Henüz yeni yerleşme olduysa beta hcg çok yükselmediği için testte çıkmamış olabilir. Tavsiyem gecikmeyi bekleyip tekrar test yapmanız.