Kızlar hamileysem bunu en erken ne zaman öğrenebilirim kaç gün sonra yani ?

nursenathegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
133
30
22
Bu ay ovülasyon testi sayesinde herşeyi doğru şekilde uyguladım her günü değerlendirdim eskisi gibi yataktan hızlıca kalkmadan biraz sırtüstü yattım folik asit kullandım yeme içmeme de çok dikkat ettim bu ay çok ümitliyim ama içim içime sığmıyor regle 12 gün var asla dayanamam o zamana kadar

Ve?

Ne zaman gördün yumurtanın çatladığını ? Hangi gün

yani keşke bizim dayanamama durumumuzla ilişkili bir durum olsaydı ama bilime karşı çıkamayız regle en az 7 gün varken öğrenen arkadaşlarımız oluyor kendinizi hemen beklentiye sokmayın her sey yolundayken bile bazen olmayabiliyor heyecanınızı bastırın azcık rabbim gönlünüze göre verir inşallah

Keşke dediğiniz gibi olsa ama içim çok farklı bu defa gerçekten inandım olacağına

Ben ilişkiden 10 gün sonra öğrenmiştim, çatlamadan itibaren 10-12 gün geçse daha net sonuç alırsınız, her şeyi en doğru zamanda yapsanız bile şans %10-15 civarı, olmazsa moraliniz bozulmasın

Benim regl gününe 4 gün kala negatif çıktı. 6 gün geçince pozitifti. Maalesef hiç belli olmuyor. Beklemekten başka çare yok
Adetim 19 unda ama 14 ve 15 inde hafif akıntım oldu açık kahve ve pembemsi renkte ağrılarım oldu vs bugün test yaptım ama negatif çıktı bugün herhangi bir akıntı yok adet öncesi böyle oluyor ama adetten bir gün önce oluyo sonrasında adet oluyordum sizde herhangi bişey oldu mu bu tarz bi belirti

Canım bende senin gibiydim en erken regle 3 gün kala öğrendim oda çok çok silik çıktı bende test sende farklı olabilir belki

Boş yere ümitlendirmek istemem ama tam yerleşme kanaması tarif ediyorsunuz Benim yerleşme kanamam olmadı. Bat günü regl olacakmışım gibi ağrılarım olmuştu ama regl başlamamıştı. Benim de ağrım başlar hemen de adet olurdum. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız Henüz yeni yerleşme olduysa beta hcg çok yükselmediği için testte çıkmamış olabilir. Tavsiyem gecikmeyi bekleyip tekrar test yapmanız.

Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur bu ay tüp bebeğe gittik ekimde başlicaz umarım gerek kalmaz çok ümidim yok ama gecikmeyi beklicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…