Biraz silik çıkmış tekrar test yaptınızmı bnce emin olmak için yapınCanım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahtestlerinin fotoğrafı var mı acaba, benim de silik çıktı 12. Gün yarın 14. Gün, sabah tekrar yapıcam
Sence bu testte var mı ilk beş dk da çıktı
İnşallah olumlu olurCanım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahtestlerinin fotoğrafı var mı acaba, benim de silik çıktı 12. Gün yarın 14. Gün, sabah tekrar yapıcam
Yarın sabah yapıcam emin olmak için inşallah vardırBiraz silik çıkmış tekrar test yaptınızmı bnce emin olmak için yapın
AMİN canım çok sağolİnşallah olumlu olur
Bence var gibi canım gecikmenin 14.günüyse kan ver canım ilk resim bu sabahtan gecikmenin 1.günüCanım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahtestlerinin fotoğrafı var mı acaba, benim de silik çıktı 12. Gün yarın 14. Gün, sabah tekrar yapıcam
Tamam canım pazartesi kan vericem inşallahBence var gibi canım gecikmenin 14.günüyse kan ver canım ilk resim bu sabahtan gecikmenin 1.günü
Beklemek istemezseniz acilden de verebilirsiniz rabbim gönlünüze göre versinTamam canım pazartesi kan vericem inşallah
Amin canım çok sağol tamam eğer pozitif görürsem yarın akşam veririmBeklemek istemezseniz acilden de verebilirsiniz rabbim gönlünüze göre versin