canım bende 2 kere düşük yaptım hatta keseyi bile görmeden oldu ilkinde yoğun kanamm olmuştu ikincide leklenme olmuştu canını sıkma demem bişey ifade etmeyecek biliyorum ama işallah düşük değildir bunu basit bi kan testiyle ögrenebilirsin ama hayırlısı olur işallah bebişin san sıkıca tutunur kimi o kadar kanma geçiriyo düşmüyo ben zor hamile kalıyorum birde yani senede 1 kere çok şükür şimdi 36 haftalık hamileyim işallah rabbim kucağıma almayo nasip eder yaşadıklarımdan dolayı çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim çok şükür bi problem çıkmadı ama hep diken üstündeydim işallah biran önce herşey normale döner allaha sığın canım
bende hamileligimde kanama yasadim. yani aslinda okadar yogun degildi ama. dusuk yapmadim. hatta 7 aylikken ole bi kanamam olmustuki ama yinede bir sorun cikmamisti. insaallah dusuk yapmazsin
bende 5 ay önce düşük yaptım benimde akşam hafif kan geldi dr aradım önemli değildie dedi sabahı bekledim ama ağrım şiddetlendi sabak iyice kanama başladı ve ağrıda dayanılmaz olmuştu
umarım senin için herşey hayırlısı olur
ınsallah canım ınsallah bugun pıhtı pıhtı olmustu kanamam koyu ve pıhtılasmıstı artık parca parca gelıyordu(umarım yoktur bırsey
Cerencim merhaba,
bende ilkini düşük yaptım 4,5 haftalıkken 2.için doktor 3 ay sonra en erken hamile kalmamı istedi rahim anca kendini toparlıyor diye. Bu nedenle sen hemen kalmışsın belkı ondandır düşük tehliken ama yatıp dinlen allahın izniyle toparlarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?