Kızlar hamileyim çok kaygılıyım yardım edin 😞😞

Avzemmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
208
110
53
30
Mrb hanımlar 30 haftalık hamileyim ve 26. Haftamdan beri yani 6. Ayımdam beri sürekli bir kaygı halindeyim en ufak midem ağrısa acaba midemde kötü bi hastalık mı var başım dönse acaba bi hastalık belirtisi mi bunun gibi daha bir sürü şey boğazımda yemek kalmış hissi yani takmayınca bedenim de rahat ama aklıma geldikçe her yerim ağrıyor psikolojikmen sürekli internetten araştırma yapmaktan kafam allak bullak ya mide kanseri belirtileri boğaz kanseri belirtileri falan filan sizde de böyle olan var mı yani son bi ayımın nasıl geçtiğini anlatamam ya sürekli bi kaygı takıntılı düşünceler hamilelik ten diye düşünüyorum yardımcı olun yalnız mıyım benim gibi olan varmı bekliyorum😞😞

Benim de hamileliğim kaygılı geçti. Nefes egzersizleri yap, meditasyon olumlama videoları dinle. İnternetten araştırma yapma. Endişelerin tetiklenir. Sağlıkla vaktinde kavuşacaksınız inşallah bebeğinize.

hamilelikte vücüdun bütün sistemi degisiyor. normal cogu olumsuz etkiler. hormonlardan dolayi bu duygu degisiklikleri de olabiliyor.
öncelikle Internetten arastirmaya yapmaktan vazgecin, cünkü sonu hep 3 günlük kalan ömür.
iyi düsünün, iyi olsun hersey insallah.
Bebeginizi de etkiler bu durumunuz, kendinize güzel ugraslar bulun, kitap okuyun, temiz havaya cikin, dikis örgü, tv de güzel programlar. dikkatinizi baska yönlere cevirin.

bEn su an basim mi agriyor acaba diye 5 dk düsünsem basim agrimaya baslar.

Benim de hamileliğim kaygılı geçti. Nefes egzersizleri yap, meditasyon olumlama videoları dinle. İnternetten araştırma yapma. Endişelerin tetiklenir. Sağlıkla vaktinde kavuşacaksınız inşallah bebeğinize.
Amin ya inşallah çok sağolun

hamilelikte vücüdun bütün sistemi degisiyor. normal cogu olumsuz etkiler. hormonlardan dolayi bu duygu degisiklikleri de olabiliyor.
öncelikle Internetten arastirmaya yapmaktan vazgecin, cünkü sonu hep 3 günlük kalan ömür.
Bebeginizi de etkiler bu durumunuz, kendinize güzel ugraslar bulun, kitap okuyun, temiz havaya cikin, dikis örgü, tv de güzel programlar. dikkatinizi baska yönlere cevirin.

Evet aynen öyle mideme en ufak bi ağrı girse acaba yarın da olacak mı desem diğer günde aynı saatte tutuyo

Öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 😊
İsteyen herkesede nasip etsin amin.

Hamilelik döneminde panik atak tarzı anksiyete sıkıntıları olabiliyor kendinizi herşeyin Allahtan geldiğine ve herşeyin iyi olacağına inandirirsaniz daha iyi hissedebilirsiniz gerçekten mantıklı sakin bir şekilde düşününce tam teslim olunca insan diyor ki su an bana yavrumu Allah nasip etti alan o veren o bana bir hastalık gelse dahi Allahtan o yüzden çok kafaya takmamak lazım iyi düşünüp pozitif düşünüp kendinizi rahatlatmanizi öneririm çünkü hayatta başımıza ne gelirse kaderimizden elimizde olan bisey degil bir de bu yönlü düşünün lütfen 🙏

Öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 😊
İsteyen herkesede nasip etsin amin.

Hamilelik döneminde panik atak tarzı anksiyete sıkıntıları olabiliyor kendinizi herşeyin Allahtan geldiğine ve herşeyin iyi olacağına inandirirsaniz daha iyi hissedebilirsiniz gerçekten mantıklı sakin bir şekilde düşününce tam teslim olunca insan diyor ki su an bana yavrumu Allah nasip etti alan o veren o bana bir hastalık gelse dahi Allahtan o yüzden çok kafaya takmamak lazım iyi düşünüp pozitif düşünüp kendinizi rahatlatmanizi öneririm çünkü hayatta başımıza ne gelirse kaderimizden elimizde olan bisey degil bir de bu yönlü düşünün lütfen 🙏
Tşk ederim evet haklısınız

Back
X