- 5 Kasım 2024
- 24
- 9
- 23
- Konu Sahibi elifAkkaya1809
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba bişey sorucam cevaplarsan çok sevinirim senin dediğini hatırlıyorum sen reglden 10 önce ki ilişkiden hamile kalmıştın değil mi regl günü test yapmışmiydin idrar testi yada ne zaman yapmıştın ve ikinci çizgi nasıldı çok mu belliydi silikmiydi kanda ne zaman görünmüştü teşekkür ederim şimdidenEvet hayırlı olsun
Evet canım 10 gün önceki ilişkiden hamile kalmıştım, benimki belliydi ya kanda da aynı gün vermiştim 288 mi ne çıkmıştı hızlı ve öfkeli bi döllenmeymiş nsmff adet günü yapmıştım hem idrar hem kan testiniCanım merhaba bişey sorucam cevaplarsan çok sevinirim senin dediğini hatırlıyorum sen reglden 10 önce ki ilişkiden hamile kalmıştın değil mi regl günü test yapmışmiydin idrar testi yada ne zaman yapmıştın ve ikinci çizgi nasıldı çok mu belliydi silikmiydi kanda ne zaman görünmüştü teşekkür ederim şimdiden
Ya çok ilginç ya benimde bugün regl günüm olmadım sabah ve akşam test yaptım çok az gözüküyor emin olamadım o yüzden sormak istedimEvet canım 10 gün önceki ilişkiden hamile kalmıştım, benimki belliydi ya kanda da aynı gün vermiştim 288 mi ne çıkmıştı hızlı ve öfkeli bi döllenmeymiş nsmff adet günü yapmıştım hem idrar hem kan testini
Normalde doktorlar 12-14 gün veriyor kuzum, benimki hızlı ilerlemiş beni baz alma sen hiç. Var mı testin ay hadi İnşallah pozitiftirYa çok ilginç ya benimde bugün regl günüm olmadım sabah ve akşam test yaptım çok az gözüküyor emin olamadım o yüzden sormak istedim
Evt hamilesinizKızlar bakabilirmisiniz
Bugün 10 günüm benimde işte bende acaba ondan mı diyorum predictor aldım yarın bide onu yapayım amin bakalımNormalde doktorlar 12-14 gün veriyor kuzum, benimki hızlı ilerlemiş beni baz alma sen hiç. Var mı testin ay hadi İnşallah pozitiftir
Haber ver dualarım seninleBugün 10 günüm benimde işte bende acaba ondan mı diyorum predictor aldım yarın bide onu yapayım amin bakalım
Tamam canım çok çok teşekkür ederimHaber ver dualarım seninle
Canım predictoru yaptımHaber ver dualarım seninle
Kız pozitif buCanım predictoru yaptım
Ay amin canım ağlayacam şimdiKız pozitif bu