Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger pembe bir golgeyse gebeliktir bulanik renksiz biseyse degildir insallah gonluze gore okur hersey bata kac gununuz var ya da geciktiniz mi?Kızlar bakabilir misiniz gölge gibi var emin olamadım
Eki Görüntüle 3502010
Merhaba biraz önce yaptım 15-20 dk sonra böyle olduEger pembe bir golgeyse gebeliktir bulanik renksiz biseyse degildir insallah gonluze gore okur hersey bata kac gununuz var ya da geciktiniz mi?
Var cnm sabah baştan yap
Biraz önce dayanamadım tekrardan yaptım 15-20 dk sonra böyle olduVar cnm sabah baştan yap
Hayır erken gebelik testi yaptım 4 gün varRegliniz gecikti mi?
Ayy var gibi test markaniz ne
NimoAyy var gibi test markaniz ne
Evet göğülerşmde ağrı alt karın kasık adet olucakmışım gibiEvet varrr hayırlı olsun belirtin varmııııı
Regle 4 gun kala erken gebelik testiniz cok iyi cikmis saglikla kucaginiza alirsiniz insallah tebrik ederimHayır erken gebelik testi yaptım 4 gün var
Merhaba teşekkür ediyorum ama 15-20 dakika sonra çıktı emin olamadım maalesefRegle 4 gun kala erken gebelik testiniz cok iyi cikmis saglikla kucaginiza alirsiniz insallah tebrik ederim
Direk çıkmıyor yani silikRegle 4 gun kala erken gebelik testiniz cok iyi cikmis saglikla kucaginiza alirsiniz insallah tebrik ederim
asaEki Görüntüle 3502173 Eki Görüntüle 3502174
Biraz önce dayanamadım tekrardan yaptım 15-20 dk sonra böyle oldu
Elinizde test varsa tekrar yapip koyulasmis mi diye takip edebilirsiniz. Beta arttikca test koyulasiyor cunkuDirek çıkmıyor yani silik
Bu şekilde ama 15-20 dk sonra çıkıyor hemen çıkmıyorElinizde test varsa tekrar yapip koyulasmis mi diye takip edebilirsiniz. Beta arttikca test koyulasiyor cunku