• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilemiyim

Betunuz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
23
10
3
27
Kızlar merhabalar 18 Aralıkta doğum yaptım ve şuan aşırı baş dönmeleri iştahsızlık var lakin ama açlık hissetme idrarda yanma kasıklarda ağrı bi iki gün çöz az lekelendim ama regle olmadım sizce hamilemiyim 😍

Eklentiler

• IMG_20200417_180445.jpg
    IMG_20200417_180445.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar merhabalar 18 Aralıkta doğum yaptım ve şuan aşırı baş dönmeleri iştahsızlık var lakin ama açlık hissetme idrarda yanma kasıklarda ağrı bi iki gün çöz az lekelendim ama regle olmadım sizce hamilemiyim 😍
Evet canım hayırlı olsun teste göre hamilesin yeni olduğu için silik çıkmış sağlıkla artsın inşallah değeriniz darısı başıma 😍😍🤩🤩

Hamilelik var bu 18 aralıkta mı dogum yaptınız?

Hayırlı olsun canım hamilesin bence bebeğin ne kadar oldu 🤗

Amin amin rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle kızlar
Sağol canım amin inşallah isteyen herkese tattırsın rabbim bu duyguyu sizde sağlıcakla alın kucağınıza yavrunuzu 🙏🥰

Bana yardımcı olurmusunuz ??
merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 7 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim

Bana yardımcı olurmusunuz ??
merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 7 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim
Ella ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım sürekli bende

Back