30 haziran da adet olmanız gerekiyorsa eğer 1 hafta sonrası çıkar tahlilin kesin sonucu. şimdiden olumsuz düşünmek için erken. kesin sonuç istiyorsan kan baktırman lazım. öbür türlü bence pazar ya da pazartesi idrardan bakın.
Öyle iyi anlıyorum ki seni,ama canım ben değilsin diye düşünüyorum.Seni kırmak,üzmek değil amacım ama kanda çıkardi diye düşünüyorum.
canım bencede büyük ihtimalle hamile değilsin kanda çıkması lazım bizde 6 ay korunmadan birlikte olduk ve her ay hamileleik belirtilerini yaşadım son aylarda 10 gün bile geciktiği oldu adetimin adet gecikmesi psikolojik olabiliyor ama umarım seninki değildir ve bi bebek sahibi olursunuz
aynn canım..hayal kırıklıgına ugramaktn yorulduum artqıns hamıleyımdır ya sankı hıssedıyorum
Kızlar cocuk ıstıyoruz..korunmuyırz fakat son 4,5 aydır hep adet tarıhımden 3 gun once adet goruyorum..en son 3 hazıranda adet gordum bu sonuca gore 30 hazıranda adet olmam lazım cunku 27 gunde bır adet goruyorum ama hastalanmadım hala..30 hazıraandan hesaplarsak 4 gun gunum gectı..ıkı defa ıdrar testı yaptım negatıf cıktı..bugun kan testı yaptırdım oda negatıf cıktı..ama benım gunum hıc gecmezdı.sızce hamılemıyım..gunumun gectıgını 30 hazırandan ıtıbaren mı hesaplamalıyım yoksa bu gecen ay adet gordugum tarıhtn mı ..30 hazıranı adet gunum olarak sayarsak 4 gun gectı ama 3 temmuz olarak bakarsak daha bır gunum gectı..sızce durum ne lutfen fıkırlerınız benım ıcın onemlı .. ozellık le deneyımlı arkadaslar yardımcı olrsa..sızce ben hamılemıyım..
inşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin bizim 6. aydan sonra oldu her ay regl olduktan sonra herhalde bebeğimiz olmayacak diye umutsuzluğa kapılıyordum hiç beklemediğim ayda hamile kaldım çok şükür ki Rabbim bizede nasip etti sizede nasip eder inşallah
bugun kahverengı akıntım geldı..yerlesme kanaması olabılır mı acaba
devamı gelmedi mi cnm biraz daha bekle istersen
çok fazla ümütlenme seni çok iyi anlıyorum. Keyfine bakmaya çalış. Sonuçta hamile kaldıktan sonra cinsellikte eskisi kadar hareketli olmuyor ister istemez herşeyden sakınıyorsun haliyle o yüzden şu anların keyfini çıkararak ilişkiye gir... Benimde hamileliğimden önceki 2 ayda 1er hafta gecikme yaşanmıştı sonraki ay yaşanan gecikmemde 1 haftayı aşmasını beklemiştim test yapmak için. çünkü o testi alıp yapana kadar çok ümitleniyor insan negatif çıksada geç döllenmedir belki deniyo filan bende yaşadım biliyorum :)
önceden benimde adet günüm hiç şaşmazdı, o yüzden ben hepşeye bağladım sperm döllenmeye çalışıyor ondan herhalde yaşanıyor bu gecikmeler ehehe :d sabırlı ol ve stres yapma hamilelik öncesi şu son ayların keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?