Ayrıca 2 tarih arasında 8 gün var. Çoktan pozitife dönmesi lazımdıÖyle deme canım matematik hocam şakası bi yana kafamda çok kuruntu yaptım duymadım zaarr
Öyle değil biri mayıs ayı diğeri ağustosAyrıca 2 tarih arasında 8 gün var. Çoktan pozitife dönmesi lazımdı
Benim de bi hocama saygılar o zaman ama hangisi bilemedim.Öyle değil biri mayıs ayı diğeri ağustos
YokSormak istediğim durum bu olma ihtimalim var mı yani kan şeyim bu durumda
yine türediniz haaaa biz aylarca hamile kalmak için yanlış yol izliyormuşuz öğrendiğimiz iyi oldu demek sizin taktiğiniz le hamile kalınıyormuş aklımızda bulunsunKızlar temmuzun 27 sinde erkek arkadaşımla arkadan iliskiye girdik arkama boşaldı sadece ama ben ön kısmıma gittiği düşündüm o panikle öyle bisey olunca onun dışında sürtünme yaşadım 5 dakika onun haricinde bisey olmadı akşamı regl oldum sizce bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı
Ve her ay kullandığım düzenli ilacım var onun için kan vermeye gittiğim de 100 artmış korkmalımıyım hamile olma olasığım var mı yoksa ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum
yanlış yapıyorsunuz arkadaşım yanlış tarif yukardaşu sürtünme konuları da olmasa neye güleceğiz. ayrıca evli olduğum ve 1 yıldır denediğim halde her ay beta vermedim yani sürtünmeyle neden her ay beta veriyorsunuz ki
Orange bu site senin hakkını nasıl ödeyecekBenim de bi hocama saygılar o zaman ama hangisi bilemedim.
Hamile değilsiniz
Ne bilim anam maaşa mı bağlasanız beni dnfnOrange bu site senin hakkını nasıl ödeyecek
Neden hiçbir zaman düzgün cevaplar vermiyorsunuz insanları aşağılar gibi konuşuyorsunuz100 artmamış 0.1 artmış. Matematik öğretmeninizin ellerinden öperim gece gece kulakları çınlasın.
5 altı negatif, 0.1 artış artış sayılmaz.
Ayrıca bi söz vardır, saçmalama Ayten çocuk olmaz dötten diyesine. Duymadınız zaar
Anal ilişkiden hamile kalabileceğini bu teknoloji devrinde hala düşünebilen birine ne diyebilirim? Siz düzgün cevap veriverinNeden hiçbir zaman düzgün cevaplar vermiyorsunuz insanları aşağılar gibi konuşuyorsunuz
Ya sizde haklısınızAnal ilişkiden hamile kalabileceğini bu teknoloji devrinde hala düşünebilen birine ne diyebilirim? Siz düzgün cevap veriverin