Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 8 aydır bebiş istiyoruz.ama her ayın 26. günleri adet oluyodum.bu ay 5 gün geçti ama adet olmadım. sadece midemde bulantı değil ama bi sertlik var gibi.bide belim ağrıyo. sizce ne bu
canım günün geçmiş hamile olabilirsin ama neden emin olmak için test yapmıyorsun mide bulantıların hemen başlamaz zaten bence sen bir an evvel test yapmalısın canım.
canlarım siteye yeni üye oldum ama sizleri aylardır takip ediyodum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .her ayın malum günleri gelince ağlamaktan helak oldum 8 aydır. umarım bu ay hamileyimdir hayırlısıyla.
canım eşine söyle gelirken alsın bi test ..iyi sabretmişsin valla ..yapta bize söyle çabuk..belirtikerine göre hamiş olabilirsin canım . umarım istediğin gibi olur.
hayat inşallah bu defa olumlu sonucu alırsın canım...hakkında hayırlısı olsun inşallah..arkadaşlara katılıyorum valla iyi sabretmişsin..ben şimdiye 500 tane test yapmıştım ama benim adet maşallahı var gün sekmez 25.gün sabah selam der banabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki