Aynı durumdayız canım.. dün (persembe) test yaptım negatif cıktı (internetten almıstım kullanma talimatı falan yok uzerinde ne kadar guvenilir ona da kafam takıldı..) 14.05 pazartesi bat .. bakalım o zamana kadar bekleyecegim ama gögüslerim cok agrıyor bu kadar erken agrımazdı ve böyle belli belirsiz iştahsızlık mide bulantım oluyor ama anlık yani cok rahatsız edici degil asla.. Bir de gecen cumartesi gunu rahmimde kramp ve agır mide bulantım vardı.. Bilmiyorum bakalım zaman gösterecek...Kizlar gecen hafta carsamba gunu halsizlik mide bulantisi ve tansiyon dusuklugu vardi eczaneden test aldim negatif cikti adetim bugun gelmesi gerekiyordu henuz gelmedi 2 gundur adet sancisi cekiyorum acaba hamilemiyim diyorum ama test negatif cikti boyle durumla karsilasan varmi
Hamilesin inşallah. Hangi testten yaptın. Hassas testmi normal mi. Bide afedersnde az su içtign anda yap. Sabah uyandgnda ilk idrarla falan. Benmde önce silikti on dk geçti netleştiKizlar dayanayamayip test yaptim pozitif cikti :) ama biraz silik sekilde benimde goguslerde hassasiyet var agrimda 3 gundur var ama adet yok. Bakalim pazartesi yada sali doktora gidicem :)
Foto atablrmsn. Hamilesin inşallah. Sabah ilk idrarla yapsan daha net belli olurduCertain ultra erken testi silik ama baya belli oluyor aksam uzeri yaptim
Nasil foto aticam yeni uye oldum deniyorum bulamadim dosya yukleye girdim olmuyorFoto atablrmsn. Hamilesin inşallah. Sabah ilk idrarla yapsan daha net belli olurdu
Telefondan giriyorsan fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp kenarlardan kirp Küçülunce yuklenirNasil foto aticam yeni uye oldum deniyorum bulamadim dosya yukleye girdim olmuyor
Aynen hamilesin kan testi için biraz bekle morelin bozulmasın kendine de dikkat et. Büyük ihtimal çıkar kandada
Tşkler cnm :)Tebrikler canım ayan beyan hamilesin :) kan testi yaptırıp teyit ettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?