Kizlar hamilemiyim acaba yardim lutfen

Gizem8585

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
8
0
1
39
Kizlar gecen hafta carsamba gunu halsizlik mide bulantisi ve tansiyon dusuklugu vardi eczaneden test aldim negatif cikti adetim bugun gelmesi gerekiyordu henuz gelmedi 2 gundur adet sancisi cekiyorum acaba hamilemiyim diyorum ama test negatif cikti boyle durumla karsilasan varmi

Testi erken yapmışsın doğru sonuç vermeyebilir. Bugünü de atlat yine olmazsan yarın tekrar test yap.
Canım bazen psikolojik belirtiler de olabiliyor vücut kendini hamile sanıyor regl gecikmeside oluyor.
Bi yandan da adet sancılarıyla hamilelik belirtileri aynı o da insanı allak bullak yapıyor.
Sen bugün de bekle eğer olmazsan tekrar test yap

2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapmayı deneyin isterseniz. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzediği için ayırt edilemeyebiliyor.

Tşk ederim kizlar aynen insan dusunmeden edemiyor belirtilerde dediginiz gibi ayirt edemedigimizden insan acaba diyor. Neysee hayirlisi bi kac gun daha bekleyim bakayim:)

Aynı durumdayız canım.. dün (persembe) test yaptım negatif cıktı (internetten almıstım kullanma talimatı falan yok uzerinde ne kadar guvenilir ona da kafam takıldı..) 14.05 pazartesi bat .. bakalım o zamana kadar bekleyecegim ama gögüslerim cok agrıyor bu kadar erken agrımazdı ve böyle belli belirsiz iştahsızlık mide bulantım oluyor ama anlık yani cok rahatsız edici degil asla.. Bir de gecen cumartesi gunu rahmimde kramp ve agır mide bulantım vardı.. Bilmiyorum bakalım zaman gösterecek...

Arkadaşım bir buçuk aylık hamileyken kan testiyle öğrendi. O güne kadar tüm testler negatif çıktı. Yani her bünyede farklı olur pozitif çıkma süresi. Ben adetten bir gün önce öğrendm normal bi testle. İnşallah gönlüne göre verir Allah

Kizlar dayanayamayip test yaptim pozitif cikti :) ama biraz silik sekilde benimde goguslerde hassasiyet var agrimda 3 gundur var ama adet yok. Bakalim pazartesi yada sali doktora gidicem :)

Kizlar dayanayamayip test yaptim pozitif cikti :) ama biraz silik sekilde benimde goguslerde hassasiyet var agrimda 3 gundur var ama adet yok. Bakalim pazartesi yada sali doktora gidicem :)
Hamilesin inşallah. Hangi testten yaptın. Hassas testmi normal mi. Bide afedersnde az su içtign anda yap. Sabah uyandgnda ilk idrarla falan. Benmde önce silikti on dk geçti netleşti

Nasil foto aticam yeni uye oldum deniyorum bulamadim dosya yukleye girdim olmuyor
Telefondan giriyorsan fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp kenarlardan kirp Küçülunce yuklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…