• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilemiyim Acaba Akıl verin bana

neriman8585

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
31
0
6
34
İstanbul
Kızlar merhaba;
benayın 19.11.2013 de regli olmam lazım dı.Akşamına dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.
Sabahına da doktora gittim muayne oldum ultrasonda karından ve alttan birşey görünmedi kandan yapalım testi dedi yaptık.Kan testim de 200,02 çıktı kafam karıştı acaba neden ultrasonda görünmedi.doktor 1 aylık hamilesin dedi ama görüntü yok bana yardımcı olun aydınlatın beni lütfen.:44::44::44::44::44::44:

daha çok yeni olduğu içindir belki. görünmeyebilir bir aylık kese normaldir sabret.

istiyormuydun bilmiyorum ama bende bu sabah test yaptım ıkı çizgi görmek için umutlandım ama olmadı gerci test için acele etmiş olabilirim çünkü sabırsız bi insanım benim adetim de 20.11.2013 te gelmes igerkiyordu hala hastalanmadım we hiç bir belirti yok hastalık için bilmiyorum ya :(

Kızlar merhaba;
benayın 19.11.2013 de regli olmam lazım dı.Akşamına dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.
Sabahına da doktora gittim muayne oldum ultrasonda karından ve alttan birşey görünmedi kandan yapalım testi dedi yaptık.Kan testim de 200,02 çıktı kafam karıştı acaba neden ultrasonda görünmedi.doktor 1 aylık hamilesin dedi ama görüntü yok bana yardımcı olun aydınlatın beni lütfen.:44::44::44::44::44::44:

canım tebrik ederım hamilesın kan testin 1000 ve uzeri olduğunda alttan görünürdü şimdi görünmez 1 hafta falan sonra görünür ancak... kendine çok dikkat et keşke ultrasona acele etmeseydın, bekle ve başka alttan baktırma biraz zmaan geçsın karından görülür...

kızlar merhaba;
benayın 19.11.2013 de regli olmam lazım dı.akşamına dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.
Sabahına da doktora gittim muayne oldum ultrasonda karından ve alttan birşey görünmedi kandan yapalım testi dedi yaptık.kan testim de 200,02 çıktı kafam karıştı acaba neden ultrasonda görünmedi.doktor 1 aylık hamilesin dedi ama görüntü yok bana yardımcı olun aydınlatın beni lütfen.:44::44::44::44::44::44:

canım kese de mi görünmedi

canım tebrik ederım hamilesın kan testin 1000 ve uzeri olduğunda alttan görünürdü şimdi görünmez 1 hafta falan sonra görünür ancak... kendine çok dikkat et keşke ultrasona acele etmeseydın, bekle ve başka alttan baktırma biraz zmaan geçsın karından görülür...

cnm sürekli gittiğim doktorum zaten öle tam içeri girip bakmadı
bir şey olmaz sanırım değilmi :( :(

istiyormuydun bilmiyorum ama bende bu sabah test yaptım ıkı çizgi görmek için umutlandım ama olmadı gerci test için acele etmiş olabilirim çünkü sabırsız bi insanım benim adetim de 20.11.2013 te gelmes igerkiyordu hala hastalanmadım we hiç bir belirti yok hastalık için bilmiyorum ya :(

evet cnm çok istiyordum kaç aydır çalışmalar vardı :)

benim kan değerim 500 lerdeyken çok aramakla birlikte vajinal görünmüştü karından görüntü alınamamıştı biraz daha bekleyip tekrar gidersiniz doktora tebrikler taze anne :49:

cnm sürekli gittiğim doktorum zaten öle tam içeri girip bakmadı
bir şey olmaz sanırım değilmi :( :(

Merak etme canım, vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok. muhabet arkadaşımızın olumsuz bir geçmişi olmuş ve haliyle vajinal ultrasonu da sorumlu tutmuştu. Ki kendisiyle bu konuyu az tartışmamıştık, öyle değil mi muhabetçim? :)

Korkma canım, bebeğin de hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. :16:

Merak etme canım, vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok. muhabet arkadaşımızın olumsuz bir geçmişi olmuş ve haliyle vajinal ultrasonu da sorumlu tutmuştu. Ki kendisiyle bu konuyu az tartışmamıştık, öyle değil mi muhabetçim? :)

Korkma canım, bebeğin de hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. :16:

amin cnm inşallah

Kızlar bebeğim gene ultrasonda gönrünmedi alttan ultrasonda kese göründü ben ne zaman bebişimi göreceğim.fikri olan varmı acaba :44::44::44::44::44:

yok cnm kesede görünmedi
ama doktor bir ay 1 günlük hamilesin dedi:18::18::18:[/QUO hayırlı uğurlu olsun canım.. merak etme bu kişiden kişiye değişen durumlar.. normalda altı haftalıkken kese iyi görünür bebekle birlikte kalp atışlarıda altıncı hafta altı buçuk ve yedinci haftalarda duyulabiliyor.. doktora gitmekte acele etme durum netleşinceye kadar.. dilerim meleğin sımsıkı sarılıır sana dokuz aylık yolculuğunuz güzel geçer ve hayırlısıyla kavuşursunuz birbirinize..:16:

yok cnm kesede görünmedi
ama doktor bir ay 1 günlük hamilesin dedi:18::18::18:[/QUO hayırlı uğurlu olsun canım.. merak etme bu kişiden kişiye değişen durumlar.. normalda altı haftalıkken kese iyi görünür bebekle birlikte kalp atışlarıda altıncı hafta altı buçuk ve yedinci haftalarda duyulabiliyor.. doktora gitmekte acele etme durum netleşinceye kadar.. dilerim meleğin sımsıkı sarılıır sana dokuz aylık yolculuğunuz güzel geçer ve hayırlısıyla kavuşursunuz birbirinize..:16:

Teşekkür ederim cnm inşallah.
Allah isteyen herkese nasip eder inş.

Caaanlaaar catltma igneden 14gun sonra test yaptm 29,5 cikti. Adetime iki gun var haftya tekrar yapcgm sizce arts olur mu birbucuk haftlgm yni dimi

Kızlar bebeğim gene ultrasonda gönrünmedi alttan ultrasonda kese göründü ben ne zaman bebişimi göreceğim.fikri olan varmı acaba :44::44::44::44::44:

ben de senin gibi sanki ilk gittiğimde hemen kocaman bebek göstericek diye bekliyordum ama öyle olmuyormuş :1: ben 6 haftalıkken gittiğimde c şeklinde çok küçük mini minnacık bişey gördüm doktor bak burda dedi ultrason cihazını yaklaştırdı kaç pixel bilmem :1: vajinal ultrasonla görmüştük miniğimi ilk :) bu hafta olmasa bile haftaya allahın izniyle görürsün geç döllenme olduysa meraklanma daha nelerini görüceksin çok güzel bir süreç hamileliğin ilk zamanları bilinmeyene yolculuk gibi :) allahım isteyen herkese nasip etsin

ben yedi hafta bir günlükken gittim doktora muayene olmaya benimkinin kesesi ve kendisi hemen göründü annesine kalp atışları bile çok belirgindi fakat benimkinde geç döllenme olmuş on gün doktor bazen görünmeyebilirde 7 haftada netleşebiliyor kese geç döllenenlerde demişti içini ferah tut kendini strese sıkıntya sokma :nazar::nazar:

Kızlar merhaba;

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım, Ben de daha dün keseyi anca vajinal ultrasonla görebildim. Minnacık bir kesecik. Seninle adet tarihlerimiz de yakın. Sıkıntı yapma sakın, kandaki değerin 1500 ü geçmeden karından görülmemesi normal hayatım. Haftaya gittiğinde bebeğini karından da görürsün.

Caaanlaaar catltma igneden 14gun sonra test yaptm 29,5 cikti. Adetime iki gun var haftya tekrar yapcgm sizce arts olur mu birbucuk haftlgm yni dimi

Hayırlı olsuuuun gayet normal, ben de adetime 2 gün kala kan vermiştim 28,91 çıkmıştı, olur tabii ki oooohoo haftaya kadar neler olur.

Back