N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 8 25 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursen40 #1 Hamileyim karnım ara ara ağrıyor başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyor bu karın ağrısı normal mi biraz korktum da hamileliğin ilk aylarindayim
Hamileyim karnım ara ara ağrıyor başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyor bu karın ağrısı normal mi biraz korktum da hamileliğin ilk aylarindayim
Kelebekmf Kelebekler vadisi Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ekim 2020 1.208 2.508 63 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursen40 #2 Nursen40 .!.: Hamileyim karnım ara ara ağrıyor başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyor bu karın ağrısı normal mi biraz korktum da hamileliğin ilk aylarindayim Genişletmek için tıkla... Normal. Bol su iç susuz kalmışsın.
Nursen40 .!.: Hamileyim karnım ara ara ağrıyor başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyor bu karın ağrısı normal mi biraz korktum da hamileliğin ilk aylarindayim Genişletmek için tıkla... Normal. Bol su iç susuz kalmışsın.
N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 8 25 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursen40 #3 Kelebekmf .!.: Normal. Bol su iç susuz kalmışsın. Genişletmek için tıkla... Ya evet nerdeyse hiç su içmedim midemin bulantısı dan agliycam o derece
Kelebekmf .!.: Normal. Bol su iç susuz kalmışsın. Genişletmek için tıkla... Ya evet nerdeyse hiç su içmedim midemin bulantısı dan agliycam o derece
twinky Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2021 1.381 2.754 53 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursen40 #4 Nursen40 .!.: Hamileyim karnım ara ara ağrıyor başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyor bu karın ağrısı normal mi biraz korktum da hamileliğin ilk aylarindayim Genişletmek için tıkla... Çok su Hareketsiz de kalma
Nursen40 .!.: Hamileyim karnım ara ara ağrıyor başım aşırı şiddetli şekilde ağrıyor bu karın ağrısı normal mi biraz korktum da hamileliğin ilk aylarindayim Genişletmek için tıkla... Çok su Hareketsiz de kalma
N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 8 25 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursen40 #5 twinky .!.: Çok su Hareketsiz de kalma Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğim olduğu için hicbisry bilmiyorum o yüzden suyu fazla içmedim dün demekki o yüzden oldu teşekkür ederim
twinky .!.: Çok su Hareketsiz de kalma Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğim olduğu için hicbisry bilmiyorum o yüzden suyu fazla içmedim dün demekki o yüzden oldu teşekkür ederim